smile back

Hemma efter en underbar dag med bästisen. Vi skratta, käka thaimat, shoppa, shoppa, tog en kaffe, åkte hem och fixa popckorn och kolla på breaking dawn. Så längesen vi träffades och tog det bara lugnt. Men iaf nu har jag äntligen köpt mina nyårs kläder, as nöjd! Slänger upp en bild på nyår ;)
Vad har ni gjort idag då? :)
<3

Göteborg

Tjena tjena! Sitter på tåget med bästis mot Göteborg för en shoppingdag. Men först blir det Thaimat, hann inte käka frukost (inte bra).


Jul hos natta!

Hade ni en mysig jul?
Jag hade det jätte mysigt åkte och fira jul med släkten och åt god mat sen hem och hade det mys med familjen. Jag är egentligen inte en så stor jul människa, visst att det är mysigt att träffa alla men att alla ska stessa och hålla på fattar jag inte. Det var roligare när man var liten, massa snö och träffa alla och bli rädd när tomten kommer.. Julen var mkt bättre när man var liten då man inte förstod poängen. menmen..
Idag ska jag in till stan och vara barnvakt åt Casper när hans päron ska ut och festa, vill också festa men får vänta ca 3 månader då blir jag 18! :D haha
God jul/fortsättnig alla underbara!
haha, mina två mongo syskon <3 love!

Hold my hand

Dagen har spenderas med syster, ätit gott osv! Nu blir det sängen och kolla på Christmas In Wonderland och får lite julkänslor nu när det är julafton snart! Shit vad tiden går fort, inte längesen det var varmt ute och man gick i shorts. Imorgon är det julavslutning och det kommer bli så skönt att få lov, behöver verkligen det... Kommer ta det lugnt och försöka hinna med det viktigaste men ändå inte stressa. Fan vad skönt det ska BLI!
Godnatt godingar!
Bild: google.com

In the end - Linkin park

Hej hemma från skolan och ska fixa lite käk till mig och Ida, sen drar vi till Torp och köperjulklappar och lite saker till oss själva, haha!
Idag i hantverken sminkade Ida mig som en Geisha, som var till vårat arbete!
Detta blev resultatet:
image description
image description
Dåliga iphone bilder men jaja!

Blir så tokig!

Blir så tokig! Plugga är verkligen inte min grej, kanske inte andras heller.. Men jag kan aldrig få något gjort! Någon som har några bra tips så man kan få lite gjort? :) Nu sitter jag på tåget hem till Uddevalla.(börjar kännas som hemma nu och det är skönt) I Uddevalla ska jag möta upp Ida som ska sova hos mig inatt, får se hur mkt vi pluggar och när vi somnar ;) Ne men ska bli trevligt att träffa henne även om vi pratar varje dag så har vi så jävla mkt att prata om, bra vän kallas det! - spelar ingen roll hur mkt vi ses eller pratar så tjatar vi sönder! Puss/Godnatt


I'm weird and you're weird. Let's fuck!

Hej haft en go helg? Min helg har vart toppen, i fredags så drog jag och festa i lilla Tidan. I lördags så drog jag till Göteborg och sminkade och fixade håret på Charlotte och Alexandra dom blev mkt nöjda, sen drog jag hem och träffade alicia och några killar som jag inte hade träffat sen midsommar. Så det har vart fullrulle i helgen!
Nu sitter jag och ska försöka plugga klart det sista innan allt ska in, hann inte plugga i helgen och det suger balle.. men får skylla mig själv!

Helg!

Snart sitter man på tåget mot Falköping. Ska bli underbart med helg, mkt att göra dock. Idag på hantverken sminkade Ida mig, nyårs make.
Så här blev det!


Lil wayne

Sweetheart dont u know that when u lose me, u lose yourself? I'll be loyal before I lie and honored before I'm dishonest. - tunechi
Killen bär verkligen upp sina tatueringar, grymt snyggt! Lil wayne leende döööör.

Dancing the whole way home

Hemma i Uddevalla nu och sitter med Ida och kollar runt på lite på youtube... så kul har vi. Imorgon är det FREDAAAAAG! Kommer bli så jävla gött med helg, tycker ni inte det?
På lördag blir det att dra till Göteborg och julhandla och sen dra till syrran och sminka och fixa håret på henne och hennes väninna. Tjäna lite pengar är aldrig fel (A)
Blir även att plugga som en dåre innan betygen sätts...
GODNATT!
P&L

Stressad

Hej på er!
Sitter på tåget till Uddevalla. Är helt slut efter sista dagen på praktiken. Blev lite behandlingar och avslutade med att sminka lite. Fick ett nytt sätt med sminkborstar som present för att jag har vart där, jätte nöjd! Har vart jätte kul att praktisera där och lärt mig lite nya saker. :)
Nu är det 1 vecka kvar i skolan och längtar verkligen efter lov! Det behövs kan jag lova :)


COD

Sitter med en god vän och spelar COD, köttar sönder! Snart blir det sängen så jag orkar med sista dagen på praktiken! Hoppas ni har en fortsätt bra dag!
PUSS

Skola

Hej på er!
Sitter i skolan med Ida och snackar skit. Om någon timme blir det idrott.. Blä :( Ikväll blir det hem till Falköping, underbart att få komma hem till mamma :) hihi morsgris I know ;)


Chris Medina - one more time

Känsla man får när man lyssnar på låtar som påminer som sitt liv/känslor. Vet inte vad jag ska göra, men jag vet en sak. Jag saknar dig.

I like broccoli!

Varför är man så himla dålig på att laga mat när man bor själv? Jag är iaf det, blir lite broccoli till middag.. har ingen ork att fixa något annat, men det är nyttigt så! haha.
Funderar också på att städa och plugga men trött som jag är blir det nog en film och sen sova. Åhh, happy life!
Ne men kan verkligen inte plugga när man är helt seg i huvudet så what to do?
PUSS!

.


Party med dom bästa!

Igår blev det att fira Rebecka som fyller den 12e och sen festa med brudarna innan vi drog vidare till pls. Hade hur kul som helst, go fylla! Idag vaknade man upp och såg att lägenheten såg ut som ett helvete men hade ingen vidare lusta att städa så får göra det på söndag ist. Nu är jag hemma i fkp och ska snart börja plugga matte B som jag har np på måndag.. fattar inget så lär inte få G med aavafan får göra mitt bästa! :)
Hur ser eran helg ut?
Kram
Så får man om man försöker öppna cider med tändare... fml! haha

all day all night!

Goooo morgon!
Ingen skola idag och ändå är jag uppe nu.. bläää!
Ska snart åka till Uddevalla med mami och anders så dom kan fixa mina hyllor i lägenheten, gött! Sen kommer godingen ida och då ska vi börja fixa lägenheten och massa annat innan beckis kommer! Ska nämligen fira henne idag och sen dra på pls, kommer bli fucking awesome! hihi
Ikväll blir det ALL IN men brudarna! Yeeeeah. ;)
PUSS!

Crazy stupid love!

Mot praktiken hell yeah!
Sitter och lyssnar på party musik som får mig på gött humör och nu är man allt TAGGAD till imorgon, kommer bli crazy! ;)
Hoppas ni får en lika go dag!
Kram

In your head

Ny flippt och ny färgat hår, mkt nöjd. Sitter med en kopp kaffe och kollar runt på lite bloggare och lyssnar på go musik. Fof lite sjuk/seg så blir att vara hemma imorgon och vila upp sig, känner mig gamla.. haha.

who's that chick?

Redan söndag, usch vad helgerna går fort. I fredags så blev det spelkväll med min underbara vän Linda sen på lördagen satt jag och plugga och tog det lugnt heltenkelt, får inte glöma godiset ;) Idag har jag vart i uddevalla fått upp min tv och det blev as nice. Nu på kvällen har familjen haft det mys och fikat, lite adventmys. Älskar verkligen min familj, vad skulle jag göra utan dom? Massa kärlek till er <3
Nu blir det att kolla film med Eveline och sen sängen :)
Puss
En bild från julafton förra året haha, woho snart jul! :D

Choklad <3

Hejhej hemst mkt hej!
Har pluggat nästan hela dagen och nu sitter jag famför tv:n och kollar på film och äter massa godis, mums!
Imorgon blir det att dra till Uddevalla och fixa upp allt i lägenheten, så snart ser det riktigt mysigt ut hoppas jag.
Vad gör ni en lördagskväll som denna? ;)
PUSS
slt bild... haha <3

Klänningar

Vill ha!! Tänk er dom på jul/nyår. Måste köpa dom, as söta!



Nelly.com


1a december

Godmorgon era fina!
Sitter med en kopp kaffe och kollar runt lite på bloggar osv. Om ca 1 timmer blir det att åka till praktiken, guuuud vad tiden går fort! Idag är det 1a december, bara 24 dagar kvar till JUL! Är det bara jag som längtar? All mat, godis och massa mys med familjen, åhhh! :)
Hoppas ni får en bra dag!
PUSS


RSS 2.0