Syskonkärlek!

Varför inte göra det bästa av en söndag och gå ut och fota med syrran!
PUSS

I gets butterflies


Red riding hood

När alla andra är ute och festar en fredagskväll så har jag det mys med film hemma... hehe.
Har nyss kollat klart på Red riding hood, sjukt bra film! Hoppas, hoppas att det kommer en 2:a på filmen. Hatar när man kommer till slutet på filmer, när det bara slutar mitt i något bara för man ska bli mer nyfiken tills den (om det kommer en) andra filmen kommer ut, haha. Aja, rekommenderar er som inte har kollar på filmen att se den!
PUSS

I’t what you take and give

Oh, It wasn’t so long ago

she played whit toys

now she dances for boys.


Don’t loose your head, or your game


I’t what you take and give

It’s the way you stay ahead

It’s the devil in your head that drives you

It’s what you take and give

Turn a trick and get your thrill

When your walking down the line that drives you

Ice could

Ice could

Ice could

It’s the devil in your head

Ice could

Ice could

Ice could




Justin Bieber - Never say never

Inget direkt fan av Justin Bieber men många säger att den är bra så lär kolla på den iaf.
PUSS

Be your best


Chokladbomber!

Kanske inte ser så gott ut men det kan jag lova att det är! muuuums!
Jätte lätt att göra också allt du behöver är: Margarin, kakao, sirap och cornflakes. Sen kakformar om man ska bjuda någon eller vill att det ska se fint ut, men tjock som jag är äter jag allt själv (A) hihi.
Börja med att smält 100gram smör sen tar du ungefär 3 matskedar kakao sen 1,5 matsked sirap och hur mkt cornflakes du vill ha. Blanda ihop allt lägg det i frysen ca 20 min sen så är allt klart! Hur lätt och gott som helst!
Nu ska jag mumsa på mina chokladbomber och kolla film!
PUSS!

And I know, I can't take it back...

Kan inte dra tillbaka tiden och ändra på felen, kan inte göra saker ogjort. Kan inte gör något alls! Fan.

A Place Called Soul

Ungefär 7 jävla dagar kvar till SOMMARLOVET! Kan det vara underbarare? Ne, tror inte det!
Sommaren blir inte som jag hade räknat, men kan försöka göra den bättre än vad det känns som nu. Börjar med att tagga några underbara dagar på peaceandlove, men grymt bra musik i mina öron! Sen får man se vad lovet har att vänta en.
"Tar en dag i taget, men ingen sa hur svårt det skulle vara."

- might like you better if we slept together

Jävla allergi, hemma och pluggar det allra sista.

Sweet Dreams

Går dagen var upp och ner! Åkte runt med Johannes, Alicia och Linda till lite olika ställen, hände väl inte så mkt men full som ett as blev jag... Skulle på efter fest hos några Alicia kände och såklart går vi in bakvägen på en kinarestaurang med det fatta inte vi så jag går på toa och då hör man någon börjar skrika så kommer ut och då står en risplockare och skriker att vi inte får vara där... Tack för toa besöket iaf (A) Sen hitta vi rätt! Jag som fof mår piss sitter halv däckad i soffan tills vi beger oss hem till fkp. Vaknade i morses och tror huvudet ska sprängas, men det var bara att bita ihop för jag och Linda skulle in till stan för att vara barnvakt till Casper. Gick hur bra som helst, var ute och gick och hade det gött i solen osv. Nu har man äntligen kommit hem och är hur död som helst så är bara att slänga sig i sängen och ligga och lyssna på ösregnet och hoppas det blir åska, mys på det!
Godnatt!
Vart fan håller jag handen? hahaha

Pitbull - Bon, bon

Plugga, plugga och plugga... för i kväll blir det party, yeah I'm back!


Black and white

Alicia som alltid är kåt på att fota mig gjorde lite "neutrala" bilder på mig idag!
Check it out bicthes: http://kezzie.blogg.se/

Fake smile.

Nu var fösta matte provet i np klart. Får bara hoppas att jag klarade dom uppgifterna jag var tvungen att klara för att få bort mina ig:n. Sluta 10 men var hemma drygt halv två (hatar västtrafik) Kan inte säga att mitt humör är det bästa idag och jag vet inte varför, känner bara att jag inte orkar med folk just nu. Inte för att någon har gjort något, utan är bara trött på allt! Blir att slänga sig i sängen och kolla några älskade avsnitt av The vampire Diaries, något jag rekommenderar er att kolla på!
Puss fuckers!

Kladdat



kul man har.. blåa ögon fick jag iaf! :D

- Feel the speed, feel the rush

Söndag = pluggdag! (suck) har nyss skickat in en inlämning så känner mig lite duktig + att jag har kollat lite hjälp på matte uppgifter. I fredags så åkte jag och Rebecka hem till Lisa för att grilla och fira henne + hennes vänner, kulkul! På lördagen var det att gå upp tidigt för att dra till Skövde. Såklart går inte buss jäveln som jag och Rebecka skulle ta vid 9 så fick vänta två timmar till... Efter det kom vi iväg och jag kom till Skövde vid halv 4. Där möte jag upp Robin. Tog en fika och pratadesen köpte vi biljetterna till Fast and furious 5, grymt bra film! Ja och idag är det bara pluuuugg!
- Det kändes som dom bra tiderna, du&jag.

Sunshine

Tjiiingellling! Haft Np i Engelska idag och det gick väl... skit! Aja, vad ska man göra? Efter det skyndade jag mig till tåget som en jude för att hinna med det (kom med 4 min till godo, slå det ni) Kom hem vid 1 drog hem tog på mig skönare kläder och drog ner till stan med Allan och käka glass i det finfina vädret! Efter det kom Emelie hem då gick vi och åt sen så följde vi med Thérése ut och gick med Casper sötnosen som bara ville gå själv. Nu är jag hemma i lägenheten efter en heldag ute och ändå fick jag ingen JÄVLA färg! :@ Nu blir det sängen och kolla på någon film för att få bort massa tankar och önska att man vaknar då allt var perfekt!
PUSS!

Veronica Maggio - Snälla bli min


my heart is refusing me.

Tänk att du fortfarande får mig att skratta och le.

Vin Diesel


- Han är nog den snyggaste killen som finns, herre min guuuuud :G

.

Ta tag i livet var det!

The lazy song

Haha, söta så flickor! Helgen blir det att bara ta det luuuugnt. Plugga måste jag också!
PUSS!

when it was good

Hade Np idag som jag hoppas gick bra. Bara jag får ett G så blir jag nöjd. Sen hade jag första hantverkslektionen på ungefär 5 veckor (y) Blev att prata med Eva om att byta skola, för orkar inte stressen längre. Behöver komma hem och börja om allt igen. Om jag bara inte hade haft den pressen på mig sista terminen i 9:an skulle jag inte vart sönder körd. Men det blir oftast så för alla som börjar 1:an man har tappat orken efter att man har stressat upp sig i 9:an med alla slutbetyg. Så är det iaf för mig, jag orkar inte plugga längre och det hjälper inte att pendla heller. Men vafan, jag får skylla mig själv. Kunde räknat ut detta själv om jag hade vart smart.
Ne men nu får jag hoppas att jag hinner få godkänt i alla ämnen och har lite tur så Skövde eller Jönköping tar in mig i 2:an. Tråkigaste kommer vara att inte få gå i samma klass som Rebecka och Lisa, ni är så otroligt underbara! Fan, vad jag tycker om er. Kommer sakna er hur mkt som helst :( Men hoppas vi kan ses ändå, så lätt slipper ni inte mig! :$
PUSS!
HAHAHA!

- It's time to be bigger bigger, stronger stronger, harder harder

Om jag bara hade vart den personen kanske du hade vart kvar. Om jag inte hade haft det jobbigt och mått dåligt så jag kunde visa att jag fanns där så kanske allt skulle vart bättre. Men ingen sa att jag inte var mig själv, alla klagade bara ist. Du var den ända som undrade vart den personen var, men du sa det när jag inte hade någon chans att visa vart hon var. Jag kan bara säga att det är mitt fel själv, men om du bara hade sagt det till mig, jag skulle blivit så glad att någon la märke till att jag inte mådde bra.. Du visste hur jobbigt jag hade det i min familj, hur alla skämtade om mina misstag som vem som helst kunde säga. Men ändå var det mig alla skratta åt. Det blev för mkt att jag inte orkade stå upp till den jag var, den personen jag ville vara, den personen jag ville visa dig att jag var. Allt kom som ett slag i magen, det jag trodde jag skulle fixa blev inte så. Men nu vet jag att jag kan fixa det, jag kan bli hon igen. Önskar bara du ville förstå det när jag säger det till dig. Men man kan bara önska, eller hur?

Ta aldrig någon för givet.

känner mig helt tom. Hjärtat i tusen bitar och tårarna vill inte sluta. Trodde inte det skulle göra så ont som det gör att förlora dig, hade aldrig tänkt den tanken.. Ta aldrig någon för givet! Finns inget jag kan göra även om jag skulle göra vad som helst för att få vara i din famn igen. Du fick mig alltid att må bra och skratta även när jag mådde dåligt, vad som helst så fick du mig att må bra. Kommer sakna det vi hade även om det inte jämt var bra, så trivdes jag i ditt sällskap. Kommer alltid älska dig det vet du. Tack för allt <3

sagoland


RSS 2.0