- Don't let go. Never give up, it's such a wonderful life!

Idag på hantverken så blev det att fixa hår. Vi skulle göra hår uppsättningar och jag skulle göra det på Julia. Så här blev det:

Söndag, söndag...

Nu efter en helt sjuk dag som slutade bra beger jag mig till stan för att sova där hela veckan. Men jag längtar som bara den efter fredag då min baby kommer! Kommer bli hur mys som helst.
PUSS
Heheh, jag och Allan är ganska söta på julafton!

- Its hurts to hear you say that to me

HELVETES JÄVLA FAN #%#//%€%#.... Just nu så är jag så jävla sur och ledsen på samma gång att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Varför kan inte någon förstå mig, hur jag är! Jag är inte som alla andra så snälla döm mig inte efter hur andra är. Jag kom inte till världen för att vara som alla andra. Redan långt tillbaka bestämde jag mig att aldrig bli som någon annan utan att köra mitt race. Blir så ledsen när man får höra att " ja, men jag har sett hur andra beter sig osv". Men vafan har ni sett mig göra något sånt då eller?! Jag skulle aldrig få för mig att göra något jag inte skulle kunna stå för. Det är inte första gången jag får höra detta av folk. Folk har sagt till mig " men du är så blond så varför skulle  du inte gå med på det och det blablabla". Hör ni hur det låter när man får höra detta, blir så sjukt trött när folk dömer mig för utseendet, speciellt folk som inte känner mig. Jag ska inte säga att jag är fröken perfekt men jag vet väl vafan vad jag gör och vad som är acceptabelt att göra och inte göra.
Om du tror detta är till dig så har du fel... Ta det inte personligt!

Badtunna!

Hellllu!
Snart blir det att åka till Marica och bada tunna. Kommer bli fett niiiiice!
Saknar min älsk som fan och det hjälper inte att se sötnosen i skype och att hans internet cepar :(
PUSS

Fluuum och Duuum (L)

Idag på hantverken skulle vi göra en skuggning och jag skulle sminka Lisa. Hon är kall så det blev en blåsilvrig skugga. Detta blev resultatet:
Skulle dock suddat lite extra men men...
Lisas make på mig:
Har haft en underbar kväll med min brud Marica. God mat och mycket skratt. Nu sitter vi med var sitt glas vin och snackar skit och har det allmänt gött! Hoppas ni andra har en gooooer kväll för det har jag kan jag lova!
PUSS!

21:21

Myser ner mig i sängen med kaffe och film, för att tiden ska gå fortare!
Saknar sig så mycket!
Godnatt.

Summer 2011

Kollar runt på nätet efter någon snygg bikini att ha i sommar. Men tycker det är så himla svårt när det finns så många att välja på!
Dessa är några från H&M jag har fastnat för:
Frågan är bara vilken eller vilka jag ska välja.

Ny bloggdesign

Tack till kezzie.blogg.se som har fixat min bloggdesign! Blev as nöjd.
Men nu blir det sängen om jag ska orka upp i morgon!
PUSS

- You make me smile

Go och glad, kan inte bli bättre. Humöret är på topp, finns nog inget som kan få mig att falla just nu. Kan bero på att jag har fått världens underbaraste kille, min Robin (a) Hur kan man ha sådan tur? Lycklig är jag som fan iaf. Någon gooooare kille finns nog inte, han har allt. Från det lilla till det allra största. Ingen kan göra mig gladare än han, bara ett litet SMS kan göra mig så sjukt glad. Du är perfekt baby!
Var tvungen (A)
Dagen gick jävligt fort! Började med matte vid 09:40 sen blev det svenska och sist men inte minst hantverk! :D
Blev att jag och Lisa fixade Rebeckas hår. Blev as snyggt! Blev 3 flätor på sidan som "sidecut" och sen använde vi trippeltången i hela håret och fixa volym. Så här blev resultatet :

Love is on fire

Dagen har vart helt lugn faktiskt. Har vart i skolan och haft eng, sv och ma. Slutade kl 12 men kommer hem som vanligt kl 3 -.-. Meeeeeeeen, ringde på lägenhetsvisning men fick inget svar så skickade iväg ett SMS och efter 20 min ringer han!!! Ska kolla på lägenheten i morgon kl 3, kan bara hoppas att den är nice. Men är det badkar tar jag den ;) hehe. Ne men sen får jag hoppas att jag får den också, så inte någon annan tar den, då får dom en sur Natalie (a) Ne, men är as glad att jag har kommit ett steg närmare iaf.
Just nu håller jag på att lägga över lite film till datan så jag kan ha något att kolla på när jag ska upp till Robin :) Usch för att åka tåg i 6 timmar :/ Men men vad gör man inte :$
Ska snart sätta på kaffet så det blir klart när min älskling Alicia kommer hem!
Ha en skööööön kväll!
xoxo
hihih

Söndags flöööötttttt

Nytt år nya möjligheter, det är väl så man säger!
Kan inte säga mer än att året har startat as bra. Pirr i magen och allt. Kanske blir bättre än vad man tror, gäller bara att hoppas ;) Få något/någon man vill ha, bli lycklig av, vem vet?
Just nu vill jag ha sommar, snön kan försvinna! Så ligger i min säng och väntar att The Vampire Diaries ska tanka klart + att jag vill ha  apelsinkrokant, muuuums!
Saknaden är stoooor!

2011!

Ehhhh faaaaan ta allt!....

RSS 2.0