Jag och oturen dejtar!

Kuuuuul... somna aldrig med datan i sängen! kan sluta med att den åker ner på golvet och där man laddar åker in så kontakten till laddaren inte når.. så den dör och poff så har man ingen data längre.. fanfanfan! Har iaf lyckats ta mammas data lite så jag kan skriva av mig, hihi. Men kommer nog inte ha någon data tills skolan börjar och då kommer jag vara utan den säkert i några veckor.. wiii! Ne men nu är det tisdag vilket betyder att jag bara har 3 dagar kvar på jobbet, som är så jävla gött! Orkar inte sitta i en soffa och inte göra något alls.. Snart ska det komma lite folk hit också för att fira Alicia som fyllde 17 igår! GRATTIS GRATTIS till henne ;) Sen tror jag nog det blir sängen för min del är så sjukt trött efter att få gå upp runt 6 varje morogn. (jag vet att det bara har vart två dagar nu sen helgen men vafan!) Aja, vi hörs när jag kommer åt en data!
PUSS! 

Klassfest & födelsedagsfest

Hejhejhej! Ligger i sängen och känner mig halvdöd. Igår var det klassfest med gammla 9:an, kul att träffa endel av dom igen. Tänk att det redan har gått 1år sen man gick i gudhem och skulle snart sluta 9:an och var hur nervös som helst för att börja i en ny klass. Och nu ska man snart börja 2:an! Shit vad tiden går fort egentligen... Men iaf blev att festa med dom och sen drog jag, Marica&Erica hem till mig där Alicia hade födelsedagsfest med lite folk. Men var lite fööör full så dom slängde mig i sängen ist och där däckade jag gött! hehe..
Idag blir det att vara hemma. Blir nog en bra film med godis och mys! :)
PUSS!

.



Powerwalk!

Hemme efter en powerwalk med syrran Eveline. Gick ungefär 6km på 30 min (förstagången). Känner mig rätt stolt som orka lyfta på fettet och göra de! haha. Ska försöka börja gå mer och mer och se om det bli något resultat. Har som sagt ett dåligt självförtroende så vill gå ner för att jag själv ska känna mig nöjd inte pga något annat. Ne men nu blir det att hitta en bra film och sen sängen, känner att jag kommer sova gött iaf!
PUSS & GODNATT!

Oskar Linnros

Igår åkte jag och Marica till fallens för att kolla på Oskar Linnros. Han var grym som vanligt! Fast de regna hade vi det hur bra som helst. Mamma kom och hämta oss sen vid 11 för jag skulle upp och jobba idag. Var hemma vid halv 1 ungefär, och somnade diriket typ. Idag vaknar jag 30 min försent, hann ej duscha och trött som fan kommer jag till jobbet och får försöka att hålla mig vaken...
Men nu är jag hemma så funderar på att gå ut och gå lite, behöver ut och röra på mig! Får se hur det blir (A)
PUSS!

Fallens dagar!

Igår var det tänkt att åka till thn (fallens dagar) men så blev det inte... sur som fan gick jag ut och gick med min syster i några timmar. Sen frågar en om jag vill med och festa, jag som inte hade något bättre för mig åkte dit. Ångrar att jag gjorde det, för det var nog den sämsta "festen" på länge. Eller aa vi skulle in på Olstorp med kom inte in och han som hade "festen" gjorde det.. Så vi börjar gå hemåt och då kommer Gustav som skulle hämta Alicia & Evelina. Följde med dom medans jag vänta på att Mamma skulle hämta mig. Där dansa vi som galningar och rörde på fettet! ;) Sen kom mamma och dom fick köra 22mil i onödan för att jag skulle på en "fest".
Nu blir det att fixa klart allt och sen dra till fallens med Marica. Taggar för att se Oskar Linnros i regnet! Men det kommer nog bli en super dag!
PUSS!
HAHAHA

someone like you - adele

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you, too
Don't forget me, I begged, I remember you said
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead 
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Den ena dan e den andra lik

Är så sjukt trött på allt och alla just nu... Man ställer alltid upp så gott det går för dom men när ska dom göra det samma? Vart finns dom riktiga vännerna som lyssnar och förstår.. finns fan idioter till allt och det värsta är att den sista är inte född än! Är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen, hela kvällen är förstörd. Tänker gå och lägga mig och inte bry mig mer. Ska bli exakt som ni, inte ens bry mig om hur ni mår eller ens försöka förstå! Gaaaah.

Snurrig på jobbet.

Trött som ett jävla as. Började kl 7 idag så fick gå upp vid halv 6 för att duscha och fixa mig. När jag väl är på jobbet så skulle jag vara med på morgon rapporten, står där och lyssnar tills jag känner hur jag börjar på illa och allt blir svart. Tänker ba, fan nu svimmar jag. Det var ungefär 9st som satt i soffan och jag bara känner hur jag börjar kallsvettas så jag bara går ut från rummet in på toan och ramlar ner på golvet och sitter där och försöker få luft. Hur hemskt som helst! Sen när det känns lite bättre kommer jag upp på min avdelning och hon fråga om jag var trött och så sa jag att jag mådde illa, så fick sitta i soffan och halv sova till kl halv 9. hehe, jobbet är väl rätt gött när man inte kan göra så mkt än att sitta där typ hela dagen. Men i morgon bara för det är kronprinsessans födelsedag ska jag baka lite fika till dom gamla som vi ska ha till fikat. Ne nu blir det film och försöka sova, har sovit sen jag kom hem typ så får se om jag somnar snart igen.
PUSS!
haha

Waking up the devil

Varför är det så lätt för dig och så svårt för mig.. Blir så arg på mig själv, vill radera allt men det går inte. Radera allt som finns med dig och leva som jag gjorde förr. Skitsnack allt ihop!

The kids are all right

Seg dag på jobbet men den gick fortare än igår. Var ute och gick med dom gamla och fika lite, kul kul. Efter jobbet åkte jag och mamma och handlade osv. Har nyss kollar klart filmen The kids are all right. Tyckte det var en sevärd film så rekommenderar er att kolla på den. Tycker dock slutet sög men det får ni avgöra själva! ;)


Gubbar & tanter

Första dagen avklarat. Fick göra... ingeting. Satt typ i en soffa hela dagen och pratade med dom gamla lite. Är på avdelningen där dom inte är så piga så dom sover typ hela tiden. Så man gör nästan inget... Får se vad jag får hitta på i morgon, kanske ska gå ut och gå med någon. Haha, kommer in hos en farbror och hon jag gick med sa "kolla åt vänster, jag har med mig en tjej. Han "det ger jag fan i" Hon "hon ska jobba här i 3 veckor nu" Han "rätt åt na". Haha, skön kille!
Efter jobber åkte jag och mamma och åt på kinarestaurang som min syster Charlotte bjöd oss på. Känner mig sjukt tjock nu, guuuud vad mätt man blir.. Nu sitter vi ute på altanen med Casper och Therese och dricker kaffe!
PUSS!

Jobba

Dax för första jobbdagen. Inte alls sugen, men får hoppas att dom här 3 veckorna går fort och att vädret suger. Vet inte vad jag ska få göra och vad det är för personer jag ska jobba med, hoppas de är roliga personer och inte tråkiga och dryga tanter. Får skriva om det när jag kommer hem om jag inte är helt dö!
PUSS!

Words i never said.

Hur många dagar ska det ta? hur många sömnlösa nätter ska det ta för att glömma dig? Vill kunna le igen och känna mig hel.. Men du tog det ifrån mig, och vet inte hur jag ska få tillbaka det. Det är en lögn att allt kommer bli bra igen att bara gå vidare, för du var du. Du hade det jag ville ha, det som fick mig att må bra. Visst vi bråka, var osams och allt var åt helvete. Men jag mådde bra av att få vara med dig. Du var speciell inte som alla andra. Du såg allt på ett annat sätt och hade dina åsikter. Skulle kunna göra allt.. Men kan inte och det sårar mig, för hur jag än vill att saker ska vara som det var tom bättre går det inte, det hjälper inte att be om det. "dra åt helvete" det är just det jag ska, bokstavligen talat...

I could turn my back away..

Upp tidigt (11) ringa mitt sommarjobb och kolla när jag skulle börja på måndag. Tro fan att han var på semester! Men det fixa sig. Ska börja kl 9, helt okej. Men ska säga att jag vill börja vid 7 sen så jag slutar tidigare. Så nu blir det jobb i 3 veckor sen är sommaren typ slut känns det som... buuhu!
Annars har jag inte gjort så mkt idag, tagit det lugnt som vanligt och grillat med familjen. Nu blir det att kolla på Colombiana och Water for elephants! Sen sova så jag orkar upp i morgon, för min lilla syster tar konfirmation kl 11... Sen kommer släkten och firar henne och efter det måste jag skynda mig för att hinna med tåget vid 7 för att sedan åka och festa i Grebbestad! Kommer bli en stressad dag känner jag med det blir nog toppen ;)
PUSS!
...and now that i know you, i could turn my back away...

Bilder

Hos Therese:
Göteborg:

Sol, vind & vatten!

Haft en toppen dag! Börjar med att ta tåget till göteborg. Har badat & grillat med min underbaring! Nu har vi laddat med film och godis, myyyys! Älskar dig baby.

 
Bilder kommer när jag kommer hem även från p&l!

monday bloody monday - 16

Hejhoj!
Hemma efter p&l i drygt en vecka. Haft hur kul som helst, dock vart jävligt sur! Men de skiter jag i, finns idioter till allt iaf. Bilder kommer på p&l snart lovar jag. Idag har jag vart barnvakt och ska snart dit igen... Just nu sitter jag med Marica och pratar skit, underbart att träffa den bruden igen kan jag lova! Men får uppdatera mig bättre en annan dag!
PUSS!
Gammal hederlig bild!

RSS 2.0