Lördag: Halloween fest!

I lördags så drog jag och Marica ner till Göteborg på Halloween fest hos Charlotte. Jag hade grymt kul, mkt roligt folk osv.
På söndagen bar det av till Uddevalla för att fixa lite i lägenhetet, ta dit sängen och en soffa. kommer nog bli mysigt som fan när det blir klart även om den är liten.

Jag och Marica var vampyrer och så här snygga blev vi ;)
image description
image description

Halloween makeup

Åhh trött tjej! Kom hem för ca 1timme sen från min bror där jag sminka Tilda & Viktor innan dom skulle på halloween disco! Kulkulkul. Sen avslutades dagen med pizza och idol. Mysigt! Ne nu ska jag försöka sova så jag orkar mig upp imorgon, har bara sovit 2 timmar nämligen.. Fyfan!
Godnatt & puss på er!

Så blev resultatet:





Höstlov

Sitter på tåget hem för att sedan dra och fika lite innan jag drar mig vidare till min bror för att sminka Tilda till ett halloween disco. Har var i min lägenhet och hämtat några nycklar och är taggad som fan att börja flytta in och göra det mysig och fint! Men får vänta till söndag.
I skolan var det halloween-make. Vet inte vad det skulle bli men slutade med en död brud. Haha, inte jätte nöjd men aja. Här får ni en dålig mobilbild så länge! ;)
PUSS


Live it, love it, fuck it

Känns skönt att komma till skolan och prata ut med mina godingar. Inte bara jag som tycker som jag gör i detta fall. Men orkar inte lägga energi på detta mer, finns bättre saker att fokusera på. Ni får tycka att jag är barnslig, töntig eller vafan som helst. Men sätt er i min situation och se det får min synvinkel. Men ensak är klart, jag tänker inte gå bakom ryggen och ljuga för någon. Om någon frågar vad det är kommer jag vara helt ärlig...over and out!

Idag var det som en vanlig dag om man heter Natalie Arvidsson! Tågen krånglar och jag kommer hem 3 timmar senare än vad jag skulle, suck! Käka tacopaj när jag kom hem och nu är jag helt sluuuut. Blir att fixa mat till imorgon och sen krypa ner i soffan och kolla film innan jag ska sova. 
PUSS! 


Sluta röka!

Mamma och jag har för längesen bestämt att sluta röka. Nu är det två månader kvar tills det blir vår sista cigarett! Haha, så kul att diskutera med henne hur vi ska göra för att få en "sundare hälsa". Vi räknade ut att vi köper cigaretter för ca 400-500 i veckan! Det blir 2000 i månaden.. Helt sjukt! Vår belöning är att vi ska hitta på något med pengarna och göra om köket! Är fan taggad! (nu iaf;)
Mamma: Det blev för mkt, tar en kopp kaffe och..... Mohaha! :D
Snäll mamma... Verkligen ;)


She don't act the same, when the lights go down.

Känns toppen att alarmet ringer när som helst.. Tankarna dödar mig, kan inte sova och har ont i magen. Huvudet gör ont och jag börjar fundera om det är migrän eller om det är tankarna som knullar mitt huvud seriöst. Vill till skolan men om jag har orken till det är en annan 5a.. Fan fan FAN! Jag vill bara sova hur svårt kan det vara? :( hejdå ångeeest.


Ledsen, arg och besviken!

Vad är värst? Att få veta att någon gått bakom ryggen på en eller att man förlorar två st som betyder något för en? Oj, vänta.. båda sakerna hände mig.
Lördagen blev en flopp.. Fick veta något som jag aldrig ville höra. Men de värsta är att det inte var meningen att jag skulle få veta något. Tänk er att ni får veta att två st ni litade mest på går bakom ryggen på er och låtsas som inget. Skulle inte ni bli besvikna?
Iaf slutade men att jag förlorade min bror tack vare henne. Måste hon välja just han? det finns så jävla många killar där ute.. så blev det han.
Kommer sakna hur jag och han satt och prata om allt, han var verkligen som en bror för mig. Jag trodde inte han skulle göra något sånt mot mig..

Förlorade även min syster.. även om jag inte kan slänga ut henne som han så kommer jag aldrig kunna se henne i ögonen mer.

"I swear this time I mean it"


Skövde

Sitter på bussen med Linda till Skövde för en fika på stan. Sen får vi se vad som händer när vi är på vårt flummmhumör ;) yeeeah!
Puss!


.

Du sa att du älskade mig, att du aldrig vart så kär.
Men när jag vände mig om för att svara så var du inte där..


Gårdagens händelser!

Godmorgon!
Sitter på bussen till skolan och försöker hålla ögonen öppna, haha. Igår var jag ledig så drog till Skövde och träffa min goding Marica. Vi käka pizza och sen gick vi till partay och köpte det vi ska ha nästan helg, kommer bli as nice! :D Sen bar det av hem till fkp där min bror hämta mig för att klippa Tilda och sen dra ut till stallet med henne. Gjorde jävligt mkt igår än vad jag brukar, haha så duktig är jag! ;)
Puss!


Maskinen - krossa alla fönster



[Frej]
Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk
Och jag är beredd på och gå i döden för din rätt
Och döda mig om jag inte har rätt

(---Refräng---)
Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla:

[Frej]
Han har bränt alla tänkbara broar
Han har sänkt alla möjliga skepp
Han har kallat dig 'äckliga hora'
Han har till och med spräckt din läpp
Borta några veckor från huset
Kommer hem med läppstift på kuken
Jag tror aldrig att han kommer å fatta
Om du inte låter nävarna snacka
Han har alltid humör som en åskkur
Blir han arg ser han rött som ett stoppljus
Men ser till att beter sig som flockdjur
Fisten säger 'pang' och det är blåttljus
Denna gång är det du som har ljuset
Ingen mer chans, han ska ut ur huset
Gör en Lisa "left-eyed" Lopez
På honom så fort du kan

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla:

[Afasi]
Han har missat din mammas begravning (check!)
Han har missat din födelsedag (check!)
Så det känns som han pushat sin gräns (blooper!)
Hade inte du högre krav? (va!)
Hur kan han vara det största som hänt? (vaa?)
Man kan se det på olika sätt
Men han har aldrig fått dig att komma
Du får alltid fejka och avsluta själv på toaletten (aaw)
Han försvinner iväg när du kniper
Och kommer krypande på alla fyra
Men en blick som han han ville fria
Men i ett skick som han hade klamydia (wow!)
Han säger att han vart med någon annan
Att han gjort att hon strax ska bli mamma
Så gör en 'Lisa "left-eyed" Lopez'
På honom så fort du kan

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla as
Ett riktigt jävla:

Är han rätt för dig, rätt för dig, rätt
Ligger där och luktar sexköp, lättöl och svett
Lilla mumma är du rädd, är du rädd, är du rädd
Nej för du är bara rädd om du gör det som är rätt (woo!)

Krossa alla fönster, slå in hans dörr
Låt honom veta, att inget är som förr
Säg som det är nu
Finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser
Ett riktigt jävla as

Ta honom i gränden, på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Så krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar
Börja om igen (x4)

[Afasi]
Börja om igen (x3)
Aldrig börja om igen

Börja om igen
Aldrig börja om igen

Börja om igen
Aldrig börja om igen
Börja om igen (x3)

Ni två kan aldrig börja om igen

Oh my god!

Jag och Marica har suttit och pratat om vad vi ska vara på Halloween och vi kom på en sån jävla bra idé! Kommer bli bäst :D Vill att det ska vara Halloween nuuuu. Haha, så på torsdag blir det att fixa sakerna och hitta kläder som vi ska ha. Är as TAGGAD! Kommer bli kul och se allas reaktioner på tåget till Göteborg där vi ska på Halloweenfest! Nu har hon åkt hem och jag sitter i Allans säng och snackar skit innan det blir sängen, ny vecka nya skoldagar att orka. Hoppas alla godingar har haft en gooooer helg! PUSS

2 steg från paradise - Håkan Hellström

Hemma från praktiken, fyfan vilken seg dag. Fått lite käk i magen tvättat bort sminket och ligger i sängen och funderar på att sova en stund innan Marica kommer men får se hur det blir ;)
Juste! Fått kontraktet på lägenheten så nu är den min! (typ) Underbart som feeiiin! :D så nu blir det förändringar på G.


hälsomässa

Jobbat sen 8.00-16.00 helt död. Ne men det har vart kul, fick sminka ca 6st och alla blev nöjda. Väldigt bra träning! Nu är jag hemma och är helt slut men väntar besök av Linda som ska komma runt 6-7. Mycket trevligt! :) Får se vad som händer och fötter ikväll! Vill festa men ska börja jobba kl 10 imorgon så känns ovärt.. Men men vi får se! hehe, så här såg jag ut idag. (väldigt dåliga bilder pga macbooken är kass!) Mitt smink, svart/silver sotning! Kallt som fan när jag gick ut så blev min nya pälsväst! (fejk)

Oh

I love you and I don’t know what to say..

Fredagsmys = Idol?

Tjenare! Laddar fredagskvällen med att färga håret och chocolate mud mask framför idol, myyyys! Blir inget festande för mig i helgen heller för ska jobba hela helgen.. Men men gör det bästa ut av det! PUSS! (kass bild men det skiter jag i)

Diamond eyes

Jobbat, solat, ätit tacos och vart ute och gått med syrran! Avslutar dagen med kaffe och film!
Godnatt på er! :)
Puss!


QUIET! I can't hear you & all the voices in my head at the same time!

Jag är så dum som tror att det kan bli som förr, att bara om jag kämpar så blir det bra igen. Men nej, det kommer aldrig bli det så varför slutar jag inte försöka leta efter ett mirakel? Varje natt ligger jag och tänker tillbaka eller på hur det hade sett ut idag om allt skulle vara okej.. Jag har börjat inse att mina önskningar aldrig kommer slå in men ändå kan jag inte sluta önska samma sak varje natt. Det är hemskt hur man påverkas av känslor, hur man förändras och glömmer att leva i nuet och umgås med sina vänner. Ist lever man i sina tankar och stänger ute världen och blir osynlig. Jag vill ta tag i livet, vara den glada, roliga tjejen som jag var när jag var 15 och trodde att jag aldrig skulle falla ner så långt. Jag vill klättra upp men för varje stag jag tar känns det som någon drar ner mig lika fort igen.. Jag har blivit för trött för att ens reagera, detta har blivit mitt nya jag och jag hatar det.

But its ironic because that's how I live my life. I smile on the outside, and everyone thinks I'm doing fine but I'm always dieing inside, always one step away from the edge you know? I can't be happy to be who I am because I don't know who I am anymore.


Shinedown - Diamond eyes

Har gjort något med ryggen så kan knappt röra mig, kom inte ens upp ur sängen idag. Legat på smikmattan hela dagen för att få igång cirkulationen, funkar faktiskt. Sen fick jag veta att jag hade fått lägenheten och får flytta in förmodligen den 15, så jävla gött!
Sitter och lyssnar på musik (shinedown) samtidigt som jag försöker plugga.. Går inte så bra, men fick veta att jag kan hämta ut min dator också! Lycklig tjej ohja! :D


Shinedown - Simple Man


Lalllllalalala

Hihi glad som fan! Inget kan ta det ifrån mig nu. Woopwop ;) kommer somna gott i natt känner jag! Hihi


.

I don't quite know how to say how I feel. Those three words are said too much, they're not enough.


Söndag

Helgen startade med tacokväll hos Alicia med folk. Mkt trevligt! Vaknar upp kl 6 på morgonen med värsta baksmällan och vet inte vart jag är tills jag märker att jag är hemma i min säng.. Tar ca 1 timme med bil hem från Alicia så var lite sådär förvånad! Somnar om efter ett tag och blir väckt kl 8 för att dra på stubbrace och kolla på Allan när han ska åka. Sjukt kul att se på. Sen blev det hem och sova och ta det lugnt hela lördagen! Idag har jag inte direkt gjort så mkt heller.. Men nu blir det att dra till berget och gå slingan med mamma och sedan avsluta med att sola!
Puss


RSS 2.0