The scientist - Olle Hedberg (Coldplay)

Godmorgon/Godeftermiddag
Har nyligen ätit frukost. Nu funderar jag på att gå ut och gå en promenix om jag lyckas få med Alicia, hehe.
Sen blir det att kolla runt vad som händer ikväll tror det blir att dra på fest i Tidan men vi får se. Annars blir det att basta hos Sara! Så vilket som helst kommer det bli sjukt kul! Hepp nu blir det att röra på fettet ;)
PUSS!

Vin kväll (tr3 apor)

Iväg till skolan och ha hantverk där vi hade halloween make. Väldigt kul att se alla läskiga make-up ;) Blev nöjd med min sminkning. Sen efter lunch hade vi spinning, sjukt jobbigt. Haha, har väldigt dålig kondition. Skön träningsvärk i morgon. När jag kom hem blev det att fixa sig och sen åka hem till mamma.
Sitter med alicia och dricker vin. Väldigt mysigt :) Kl är inte mkt men jag är redan trött så blir sängen tidigt ikväll.
Hoppas alla fått/har en trevlig fredagskväll för det har jag iaf!
PUSS!
Texten blev baklänges eller är det jag som är full ;) haha naae tror inte det.

Feel my love

hej, idag har det vart skolan sen hem och haft lite torsdagsmys hos syster Therese. Snart blir det att se den nya serien som börjar på 5:an kl 21:00 Criminal minds. Blir att äta lite godis (a) hihi
20/10-05 saknar dig mormor! Känns som det var igår vi var hemma hos dig och skrattade. Du var alltid där för oss vad som än hände, fast vi var små så lyssnade du alltid på vad vi hade att säga. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och tankar! Älskar dig<3
Laddar upp en bild på gårdagens make-up..
Jag & Rebecka

Från och med du

hejsan alla go och glada människor!
Dagen har spenderas i skolan och sen hem till mamma och äta och snacka skit med alla. Kom tillbaka till stan för någon timme sen och ligger i sängen och kollar på filmen som går på 6:an. Han är så grymt het han som är med ;) Kan ni gissa vem? Vin diesel så klart! Grrrr på han ;) Imorgon behöver jag inte gå upp 5 så kan sova drygt 2 timmar till, det gillar vi starkt! Hepp nu blir det filmen och mys.
PUSS!
Han skulle man verkligen inte säga nej till.... hihih

Torra och röda prickar när du har rakat dig?

Visst är det jobbigt att få torra och massa röda prickar när du har rakat ex benen? Speciellt nu när det är kallt också så blir benen väldigt torra efter en rakning. Men jag brukar duscha först så huden blir mjukare. Sen tar jag vanligt balsam, ja sådant du har i håret. Tog det ist för raklödder när det hade tagit slut och tyckte benen blev mkt lenare. Sen sänker balsamet hårets ph-värde och gör det mjukare.
Den ända nackdelen är att rakhyveln blir kladdig och du måste skölja av den rätt ofta, men bättre det är att få bakterier. Glöm inte att smörja in benen efteråt för ett bra resultat. Funkar med det mesta tex body butter.
Iväg och racka benen med er nu ;)

Stay - Miley Cyrus

Trött tjej!
Kan inte ha mer otur än denna! Börjar med att jag orka inte komma upp ur sängen och sen när jag kommer upp lite senare och stressar till tåget är det 1timme försenat! Ringer min mamma och försöker få stanna hemma men nejdå jag måste åke med tåg helvetet fast mitt andra tåg i herrljunga hade åkt. Så när jag kommer tlll Herrljunga får jag sitta där i ca 1timme till! Sen kommer det en taxi och hämtar upp mig och två till. Säger bara att jag ville döda den jävla tanten som var med! Som tur var så sov jag nästan hela vägen dit. När jag kommer till skolan är kl halv 10 och har missat 1 timme i skolan (y) Tack vare västtrafik har min dag gått åt helvete! TACK!

Nu ska jag tvätta klart mina kläder och sen åka in till stan och handla lite med mamma. Sen blir det att sova, sjukt trött. Fattar inte varför jag är så trött när jag sover så mkt jämt.. Fast att pendla tar på krafterna kan jag lova.
PUSS!



Bjuder på bilden! ;*

Al in all - Lifehouse

Usch har aldrig vart så här nere på länge! Trodde inte det kunde slå så hårt på en.. Jag önskar bara att tiden går fort och inget ändras...
Det hjälper inte att allt går åt helvete överallt. Hur ska jag klara av två hårda slag på en gång? Det funkar inte..
Dagen blir att ligga i sängen och ta täcket över huvudet och försöka släppa allt för en kort stund!
All in all it's just another day now
You're falling down
What you gonna do
Standing on top of the world tonight
No ones looking back at you

I Wish I Was Enough For Someone..

Hur ska jag kunna lita på dig, när jag inte ser dig...
Det gör ondare än vad man tror och hur kan det bli såhär.
Det känns som en dröm, men när ska jag vakna upp och inse att detta kanske är fel...

Just the way you are...

Hey, idag så har man vart i skolan och gjort Engelska prov som jag tror gick väldigt bra. Sen hade vi Suit up day i skolan. Eller det var mer att vi hade klasskampen och se vilken klass som hade mest kavajer på sig. Vi kom på medelmåttigt som inte är dåligt! :) Efter det hade vi hantverk där vi målade ögonbryn till kl halv 3.
Sen när jag kom hem till fkp så kom Linda till mig. Känns som evigheter sen vi sågs! Haha, men vi är lika sjuka varje gång ;) Säger bara FILMEN! hahaha.
I morgon har jag studiedag, gött som fan. Blir att åka till thn och mobba Emil som är "sjuk". Sen får man se vad som händer under dagen :)
PUSS!

Höst

Hej på er alla söta läsare!

 

Idag har jag vart nyttig! När jag kom hem efter skolan så åt jag lite och sen drog vi upp till bärget och gick en låååång promenad! Väldigt skönt kan jag säga. Blir att fortsätta med detta nu så jag går ner mina kilon jag vill gå ner. Nu blir det att plugga Engelska och sedan ta det lugnt framför tv/datan.

 

Vet ni vad jag tänkte på idag? Jag gillar hösten! Inte för att jag har hatat den förr men den har inte var så speciell för mig bara för det har vart så kallt och att jag älskar sommaren! Men när jag satt på tåget hem så såg jag alla dom röd/orange/gula träden (löven) och märkte hur vackert det ser ut. Sen hur mysigt är det inte att vara ute och gå en promenad med någon man tycker om när det ser så fint ut? + att man får bättre kondition ;)

Lite tråkigt för mig som inte har någon kille att mysa med på hösten "suck"

Men vi singlar behöver inte vara deppiga det kommer en dag för oss också, och så får vi ta igen allt, hehe. Men öppna bara era ögon så hittar ni eran kärlek och var inte fega för att ta steget!

Men fast man är singel och ingen att mysa med är det ändå skönt att tända några ljus och krypa upp i soffan med en filt och dricka varm choklad när man känner dig frusen. Det tycker jag är jätte mysigt iaf och nu blev jag så sugen på det så nu vet ni vad jag ska göra i kväll ;) Men först blir det ett varmt bad och engelska!

Massa höst pussar!

 

 


Im gonna fight for this!

Hej på er!
Söndag igen och det suger hårt! På fredagen så gick jag, mamma, Alicia och Anders (Alicias pappa) ut och åt i Skövde! Jätte mysigt och gott för den delen. Senare på kvällen skulle vi festa i Ryd men det cp sönder. Men vi hade redan åkt dit innan vi visste det så vi kom inte hem pga vi inte hade några busskort, så vi började dricka för oss själva :( Men sen så ringde en kompis till Alicia och dom kunde hämta oss så då bra det av på fest i Skara ist :)
Lördagen blev att dega hemma framför tv:n och ha det mys! ;) Kollade på ps: I Love you med Alicia. Jag satt där och snyftade medan Alicia satt där och lipa sönder! HAHAHA! :(
Nu blir det söndags mys med syster och David innan det blir sängen!
PUSS!

Kiss me.

Åhh nu är jag äntligen klar med min novell, så jävla gött!
Fast ska bara skriva rent den och sen är allt typ klart :D
Bara för jag har vart så duktig ska jag ta min en kanelbulle och kaffe och kurra ihop mig i soffan. Är det bara jag som tycker att det har blivit jävligt kallt eller? Så jävla onödigt tycker jag! visst är det fint och mysigt med hösten men det behöver inte vara så himla kallt. Jag kommer ju dö när vintern kommer. Sommaren är min årstid kan jag lova (a) Idag så har man träffat sin fru också. Vi gjorde inte så mkt, snackade skit och så kollade hon på när jag fixade mat. Men det är därför jag älskar henne så sjukt mkt! Vi behöver inte göra något hela tiden utan kan bara ta det lugnt och skratta ändå. Pusspådaj gumman <3
PUSS!

Kanelbullens dag!

RECEPT:
5 dl mjölk
50 gram jäst
1,5 dl strösocker
0,5 tsk salt
1 tsk kardemumma (malen)
15 dl vetemjöl

1. Ljumma mjölken till ca 37 grader. Smula ner jästen i en degbunke. 
Häll på mjölken och rör om tills det mesta av jästen har lösts upp.


2. Tillsätt socker, salt, kardemumma och det mesta av vetemjölet 
men spara lite mjöl till utbakningen. Klicka i smöret. Arbeta kraftigt 
till en smidig deg. Täck med bakduk och låt degen jäsa till dubbel storlek, 
ca 30 minuter.


3. Rör samman fyllningen.

4. Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta samman den. 
Dela den i två delar.

5. Kavla ut varje del till en platta, ca 25x50 cm. Bred på fyllningen och 
rulla ihop längs långsidan. Skär rullen i ca 2 cm breda bitar och lägg dem 
i bullformar. Eller kavla ut degen till en platta som är ca 35x40 cm. Bred 
fyllning på halva plattan och vik över den obredda delen. Dela plattan i
20–25 remsor, vrid varje remsa till en snodd och vik ihop den till en knut. 
Lägg i bullformar.

6. Låt bullarna jäsa övertäckta i 20–30 minuter. Värm under tiden ugnen till 250 grader.

7. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över pärlsocker.

8. Grädda i mitten av ugnen i 8–10 minuter. Låt bullarna svalna övertäckta med bakduk.

 

Baka med er nu! ;)



Oops!

Ne men hoppsan inte skrivit på en vecka. Dels för att jag har haft mkt att göra och sen för att jag inte har orkat. Men men nu är jag tillbaka babes!
Veckan har vart som den brukar, seg men rolig. Helgen blev det att vara barnvakt på fredagen åt Casper för David fyllde år. Sen på lördagen åkte jag till Skövde där Alicia gav folk massage, sjukt skönt kan jag lova! Sen kollade vi på modevisning. Efter det åkte jag hem till lilla mamma och sov där. Sen har jag gjort en sak men det får ingen veta ;) hihi eller några vet men det är inte många kan jag lova (a)
Nu går min hjärna för fullt. Vet inte hur jag ska göra och vill att det ska bli rätt. Så blir att tänka som fan!! Men jag hoppas det blir bra hur jag än gör, fast det är ett sjukt svårt beslut detta. Dels att jag inte vill såra någon heller som jag förmodligen kommer göra som alltid..
Godnatt!

RSS 2.0