just the way you are

Kollade som sagt på en lägenhet igår och det var helt enkelt nice! Det var inte som den andra jag kolla på iaf, så får hoppas jag får den men var nr 2 så får se. Men skulle vara underbart hade en buss som gick till centrum exakt utanför så! :D Idag har jag inte gjort ett skit, skulle kolla apu plats men hitta två nr som jag ska ringa imorgon hade jag tänkt, måste kolla hur vi ska jobba och så innan. Men annars har det var helt lugnt. Imorgon är det fredag vilket betyder helg och då blir det party party! Matfestivalen är ju i helgen så blir att festa lite innan och sen dra ner till stan och se vad som händer, får bara hoppas att det inte blir regn som dom säger.. Nu ska jag sätta mig vid tv:n och fixa naglarna och ha det mys! (a)
PUSS


Haha, kolla vad små vi är! Guuud vad jag vill dra tillbaka tiden. Fan vad bra vi hade det då. I helgen så har våra päron vart tsm i 6 år, 6 ÅR VAFAN! Jag har haft dig som min syster i 6 år och vi har gjort så mkt galet tsm som vi fof kan skratta åt. Jag kan bara tacka våra föräldrar att dom träffades annars skulle jag aldrig lärt känna dig! Du är bäst Alicia! <3


72% högre risk att dö i förtid.

Alltid kul att söka lite på celiaki eller vad man oftast kallar det glutenallergiker när man inte har något annat att göra. Jag försöker få mig själv att inse att jag borde sluta äta gluten men det funkar inte så bra även om jag förstår att det är allvarligt...

Liksom hur många skulle fortsätta att äta gluten om dom fick se detta:
trötthet
diarré och andra mag-tarmbesvär
kräkningar och illamående
viktminskning
blodbrist med järnbrist och brist på vitaminerna B12 och folsyra
värk i skelettet
blåsor i munnen
blåsor på huden
svårigheter att få barn.

Men jag har tex bara:
Trötthet
blodbrist med järbrist och brist på vitaminerna B12 och folsyra.

Och dom tycker jag inte är så allvarliga, för jag köpte vitaminer och allt det där som saknas och mina värden gick upp, kanske inte till det dom skulle men om jag fortsätter med det så skulle dom bli bra igen? Sen vem är inte trött ofta? Även om jag är trött låter jag inte det förstöra min dag, jag gör allt jag kan ändå.

Men sen så vet jag att det säkert förstör min kropp som inte jag märker av just nu som jag säkert kommer ångra sen. Men det är inte så lätt när man verkligen hatar den maten som man får ist.. Förstår inte hur folk kan säga att den är god när det smakar aa jag vet inte vad. Så klar jag har försökt att hålla mig till den maten men det är inte lätt kan jag lova. Jag har provat allt känns det som men det finns inget som verkligen har fått mig att gilla den maten. Så nu har jag gett upp känns det som, jag bryr mig inte om vad jag äter längre för jag känner inte att jag mår dåligt av det. Visst att jag känner mig nere ofta och är trött och har huvudvärk men det är inte alla dagar och även om man mår dåligt så behöver man inte visa det.
Läste en text idag som det stod att personer med glutenintolerans har 39% högre risk att dö i förtid än normalt. De som inte vet om dom är glutenallergiker har 72% högre risk att dö. Så dom som inte bryr sig om sin diagnos som jag gör har alltså 72% högre risk att dö i förtid. Det flesta fallen dör det på grund av följdsjukdomar som hjärt-kärlsjukdom och cancer.
Det som skrämmer mig är att även om jag vet detta så kommer jag inte lyckas sluta med att äta gluten. Jag vet exakt vad som kommer hända om jag inte slutar men ändå slutar jag inte. Det beror nog på att sedan jag var 1år har jag ätit det som inte hade gluten i sig. När jag kom upp i 7-9 års åldern ville jag också äta det alla andra åt, ville veta hur det smakade. Jag frågade min läkare hur länge jag måste vara sånhär och hon sa att om jag åt det jag var tvungen till så kunde jag skulle bli frisk vid 18 årsåldern. Men sen när jag blev 13-14 så sa hon till min att jag aldrig skulle bli frisk att det inte går att ta bort. Jag som hade hoppats att få äta vad som helst som alla andra fick inte de.. Efter det kände jag att det inte spelade så stor roll vad jag äter för jag mår bra ändå helt enkelt.
Så jag vet inte vad jag ska göra för att fatta att jag måste sluta, eller jag vet ju det men kan inte. Det är som en alkoholist som ska sluta dricka efter 20års drickande. Eller att sluta röka. Det är inte så lätt som alla tror.


My heart is just too dark to care.

Tjiiingilling folket!
Nu har skolan börjat och imorgon börjar dom riktiga lektionerna. Blir att köra hårt detta året! Efter skolan blir det att gå och kolla på en lägenhet och hoppas den ser niiice ut och att jag sedan får den. Annars blir det pendla, pendla och dö. Ne men allt känns helt okej nu back on track typ! Har fof ingen data så får se när jag skriver igen, för fattar inte hur man gör det på Iphonen sen har jag ingen ork till att blogga så det kommer när det kommer ;)
Men hoppas alla har det gött så hörs vi!
PUSS


Kusten med familjen <3

I onsdags åkte jag med syrran Emelie och hennes kille hem till han i Kungsbacka för att komma bort lite. Vi kolla bio, bada och hade det gött. Sen på fredagen åkte vi till Falkenberg/Varberg för att möta resen av familjen (Mamma, Anders, Eveline & Alicia). Vi var på stranden och bada, sola och sen åkte vi och käka och avsluta dagen men Varbergs fästning och minigolf där jag förlora... :( fick fan nästan 6or eller 7or hela tiden och det skulle vara en familjebana! Sen drog Emelie & Alex hem till honom och vi åkte till en camping och sov i en stuga, mys! Dagen efter var i på stranden hela dagen och sola och bada, hur gött som helst! Dock brände jag mig i ansiktet så såg ut som en tomat. Efter det åkte vi hem till tråkiga Falköping och fick direkt ångest att sitta hemma så jag och Alicia drog ut och festa och träffa folk! Vad ska man säga om dom här dagarna i kusten mer än dom har vart UNDERBARA och jag vill redan tillbaka.
Idag har jag inte gjort ett skit, kom hem från Karlsborg vid ca 3 och sen försvann tiden. Nu blir det kaffe, cigg och sen Supernatural.
PUSS

Gettin' over you


<3

You're in everyone I see 
So tell me 
Do you see me?

Jack Vreeswijk & party!

Igår var jag som sagt på parkfestivalen. Trodde vi bara skulle vara där en liten stund men då ser jag mamma komma ut med stolar och bah: vi ska kolla på Jack Vreeswijk som spelar kl 8... Dog lite då för fatta inte vem han var tills dom berätta att det var Cornelis son, så blev lite taggad att sitta där i 6 timmar och lyssna på skit musik ;) Men han var sjukt bra! Fast lite tråkigt att han inte sjöng fler låtar som man kände igen. Sen när jag kommer hem vid typ halv 10, 10 så fick jag ett mess att jag skulle åka till skövde och festa, så det var bara att springa in i duschen och skynda mig för sista tåget gick 10:48 så fatta hur snabb jag var ;) Men kvällen blev helt okej och ångrar inte att jag drog ut än att sitta hemma.
Men nu är jag hemma iaf, och känner mig lite upp&ner så ska gå ner och ta en kopp kaffe och sätta mig på altanen o ta ett rök!
PUSS

Parkfestivalen

Drar in men Mamma&Anders till stan för att lyssna på lite coverlåtar med The Beatles av The Mop Tops på parkfestivalen i Falköping! Hoppas bara att värdet håller så det inte börjar regna. Men ni får ha det bäst för nu måste jag kila!
PUSS

Rihanna feat. Will.I.Am - Photographs

<3

Det är svårt att glömma någon man verkligen älskade..

Skulle laddat upp bilderna men blev inte så för åkte direkt till stan för att vara barnvakt åt Casper! Fick sällskap av Linda, vi drog och käka och hade det gött, sen blev det en "skräckfilm" ;) höhö. Nu är man äntligen hemma och ligger i sängen och lyssnar på musik och funderar (ovanligt).. Blir nog sängen om man ska orka morgondagen, natti!
PUSS

Det är svårt att glömma någon man verkligen älskade, så kom inte och säg att det är lätt! Man kan inte bara glömma någon som gjorde en glad och lycklig isf har du aldrig känt den känslan baby!

From where you are...

Hallliiihaloo!
Nu är man fixad och ska snart dra till tåget för att möta upp Cicci och åka till Skövde och fika. Blir nog lite shopping också om man hittar något. Vädret suger iaf, regnet bara öser ner fan.. Men det ska inte förstöra min dag! Igår åkte jag med Alicia och fika på pims i Skövde och sen när jag kom hem åkte jag, Therese, David och sötingen Casper och bada. Hur skönt som helst, och med en liten galning som älskar vatten kunde det inte bli bättre! Ne men nu måste jag draaaa!
PUSS
haha, rätt sleeeeten på P&L!
lovar att fixa bilderna idag!

Hush hush

Uppdatering: Klar med sommarjobbet, vart på cruisingen i fkp, Tomas kom ner till mig, festat i Skövde, solat och badat. Det är nog allt jag har gjort det senaste. Idag åkte Tomas hem som har vart hos mig sen i måndags. Kul att träffa den lilla knäppisen ;) hihi. Senare idag blir det att kolla på bio med Alicia. Blir Baksmällan 2! wopwop.
Men vet ni vad jag ska göra? Ska sluta dricka... Dricker bara för jag mår dåligt och det drabbar alla andra. Förstår inte varför man dricker så sjukt mkt bara för man mår så dåligt av saker. I måndags blev det för mkt och det fick mig att fatta att det inte kommer hjälpa att dricka så man inte klarar att stå på benen själv eller ens komma ihåg sitt namn. Jag vet varför jag dricker så mkt och varför jag mår dåligt, men det hjälper inte längre för du kommer inte tillbaka ändå. Även om jag mår bra för en stund så försvinner det fort igen, det gör fof ont i hjärtat och såret läker inte som alla säger.
PUSS

RSS 2.0