Gonna get down on Friday!

Hey! Två lektioner kvar sen är det helg, UNDERBART! Blir snabbt hem och fixa mig sen vidare till bruden Alicia och ha tacokväll med go människor. Hoppas på en toppen helg och att ni också får det! Puss


Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.

Att man kan må så himla bra utav att sitta och prata med en underbar vän i några timmar känns underbart. Avslutade kvällen med några avsnitt av awkward och nu får det bli sängen om jag ska komma upp imorgon. Har nämligen praktik från kl 11 - 18. Godnatt!


Hum, dum, dumdumidum Hum, dum, dum, det ser ut som en ganska blåsig dag idag - nalle puh

Tjenare! Snart får man besök av godingen Marica då blir det mys med kladdkaka och massa skitsnack. Lär behövas, du är bäst! Puss


SÖNDAG!

I helgen har man vart på läckö slott och norra kyrketorps gamla kyrka på natten. Fyfan vad hemskt säger jag bara.. Vet inte vad jag ska tro på. Men sjukt var det!
Idag har har man försökt plugga lite samhäll men hur det gick är en annan 5a..
Ne, nu blie det film och sova om jag ska orka upp till skolan. Ska ju kolla på lägenhet vid halv 12, så är taggad! :)
Godnatt folket!
PUSS


Saknar sommaren! :(


Säg vart tog dom vägen?


Hamnar du i helvetet skicka mig ett vykort!

Är på ett sjukt bra humör idag! Har vart och fikat med mammsen och kollat efter praktikplats och har troligen fått en, as bra! Sen när jag kom hem ringde jag på en lägenhet och ska redan på måndag kolla på den. Hon sa att hon bara stod och vänta på mig för hon fatta att det inte var så kul att pendla från Falköping. Så jävla UNDERBART kan jag lova! Nu sitter jag och är rastlös och vill hitta på något, blir nog så när man har vart hemma sjuk sen tisdags, men nu mår jag bättre fast inte helt frisk än men det blir skolan imorgon för orkar inte vara hemma mer! Haha, ne nu ska jag fan hitta på något! ;)
PUSS




Oh, she's only 17

Hej, sitter här och försöker plugga samhäll men går inte något vidare dock. Ist kollar jag runt på lite bloggar och äter B&J (a) haha, ducktig tjej! Förkyldningen går upp och ner, får så jävla ont i lungorna när jag hostar så vet inte vart jag ska ta vägen typ. Men blir att dricka massa te och kaffe idag. Snart blir det pannkakor, mums!
Hoppas ni har det skönt här i det blåsiga höst vädret!
PUSS


Bild: Google.

Shake that!

Tjenare!
Har nyss pluggat färdigt och sitter och gottar mig med kaffe! Min förkyldning blir inte bättre så blir att vara hemma imorgon också.. suck!
Har nog fått i mig lite för mkt kaffe eller så är det alla tabletter som fått mig galen, för är inte trött och sjukt sugen på att göra något men kl är ju som sagt lite över 11 så finns la inte mkt att göra nu! :(
Men funderar stark på att ha lite spa hemma och gotta mig själv, alltid mys med det!


Hahah, har fått denna låt på huvudet också!


How to love - Lil Wayne

Nu var det länge sen jag skrev så tänkte att jag kunde skriva lite nu när jag äntligen sitter vid ett dator (min är fof på lagning..) Har åkt på en förkylning som inte vill försvinna så knarkar i mig massa tabletter, nässpray och halstabletter men det verkar inte fungera. Annars är väl allt helt okej, försöker hänga med i skolan och hitta en lägenhet men det går ju väldigt bra.. eller inte. Juste har färgat håret brunt också, vet inte om jag ångrar det eller inte men finns inte så mkt att göra nu. Men jag är inte onöjd iaf! Ne nu ska jag fortsätta med att plugga så jag blir klar någongång! Ha det gött!
PUSS


här får ni en bild på håret.


RSS 2.0