.

Bara för man hoppas att inte bli sjuk får man ändå den där känslan att man mår illa och allt. Blev hemma från skolan idag också, så blir att plugga som fan i helgen! Måste till skolan imorgon känner jag iaf. Annars leker livet. Som vanligt är det både upp och ner... Men nu jävlar ska jag upp och inte ner mer!
PUSS!
Haha, gammal bild men sjuuukt underbar kväll!

Mars

I lördags så kom älsklingen så har haft fullt upp med att mys med han så har inte orkat skriva. Vi har inte gjort så mkt mer än att mysamysamysamysamysa. Sen har vi vart i Skövde och kollat praktikplats till mig. Gick väl sådär men fick iaf en plats på dinsko v.17. Så nu är det bara försöka fixa v.16 också! Annars har det inte hänt så mkt. Juste har fått en ONEPIECE!! Har man en underbar kille eller? Älskar dig! Sen har jag fått en snygg ring och värmeskydd av Alicia! Något som jag verkligen uppskattar och behöver. Sen på lördag får jag se vad jag får av släkten osv.
Nu har min sjukling åkt hem, stackarn åkte på maginfluensa och låg i min säng och var helt död så har fått passa honom så gott jag kunde. Får bara hoppas att inte jag åker på något nu för det har jag inte tid med...
PUSS!
Lite mörkare än på bilden.

Happy birthday to me! :D

Grattis till mig! :D haha, idag så blir jag 17 inte ett direkt bra ålder, men ett år kvar till 18 såååå längtar som fan! :D Idag blir det skolan sen hem till Lisa med Rebecka och fira lilla mig och ha det mys och fluuuuuuuum :D Hoppas alla andar får en bra dag! För det ska jag för det är min dag idag ;)
PUSS!

Don't give up!

Ibland måste man öppna ögonen och se vilka som bryr sig ist för att gömma sig under det som har sårat dig. Jag försöker vara vara där men ibland verkar det inte räka hur jag än försöker. Det sårar oss som försöker lyfta upp dig till den du en gång var. Saknar den tiden när man såg dig le varje dag. Du var så stark och ingen fick dig att visa din svaghet! Om jag kunde ändra det som har hänt skulle jag gjort det, för vill inte se dig som du är nu! Du är starkare än vad du tror, glöm inte det.

- What are words If you really don't mean them

Underbart väder ute! Blir att ta fram cykeln och cykla hem till mamma. Sitter och busar med mosters favorit Casper, han är såååå söt! Han har lärt sig att slänga pussar till en så sitter och slänger dom för fullt ;) haha.
Nu blir det kaffe och en cigg (usch)
Soliga pussar! :*

- Here comes the sun, here comes the sun, And I say it’s all right

Sol och värme hela dagen! Ett nytt försök på vår kanske? Har vart ute och "solat" lite på altanen, inte för det blev någon färg dock så fick jag allt lite vårkänslor!
Nu blir det att åka in till Therese och ha det lite mysmys! Bättre än att sitta hemma en lördagskväll iaf.
Ha det suppppper så hörs vi! ;)
PUSS


Bikini 2011

Beslutångest vilken jag ska köpa! Vilken tycker ni? :)
Bikiniarna hittar ni på www.phaxswimwear.se

Wake me up

Åhhh, irriterad på allt och alla... Blir inte bättre att jag får sitta hemma hela kvällen + att det är en hel jävla vecka kvar tills Robin kommer ner! Saknar honom något så fruktansvärt att jag blir arg! :@ haha.
Nu ska jag ha en tråkig hemma film/fb kväll!
PUSS

Glutenfritt

Ledig idag vilket innebär ta det lugnt hela dagen! Har bakat glutenfritt bröd och nu är pajen i ugnen, visst är jag duktig ;) Måste börja med det igen så kommer bli mkt bakande när jag inte tycker om det man kan köpa i affären.. Men ska fan fixa detta så jag blir piggare och får bort min svullna mage!!
Får se vad jag hittar på idag, men har inte så stora planer för mig. Ha det gött!
PUSS

Nitar

Snygg skinnjacka från Modekungen 1 399:-

Open your eyes

Hej på er!
Sitter hemma hos mamma i fkp. Är ledig i morgon så blir att sova hela dagen, vilket som behövs för har sovit ungefär 12 timmar på 3 dygn. Annars så har jag inte gjort så mkt mer än skolan och åkt hem till David och Therese och klippt Davids hår, sen kom mamma så dog vi och handlade och nu sitter jag hääääär.
Juste min mobil funkar inte :( eller jag kan ringa men mina sms kommer inte fram! Buhuuu.
PUSS!

Måndag

Nemen hellllu!
Idag är det måndag vilket betyder ny vecka nya möjligheter och ny skoldag. Somnade kl halv 3 så fick sova 2 timmar kändes gött hurrrrru. Men iaf jag kom iväg till skolan och hade hatverk och gjorde håruppsättning på Rebecka som ni såg. Sen blev det fika med Lisa och Rebecka, ovanligt ;) Sen hade vi data och sist Engelska.
När jag kom hem så färgade jag håret på Charlotte som blev väääääldigt blond.... skyll dig själv! Sen har jag suttit i Skype med hjärtat hela kvällen ungefär och vart på flumhumör (A)
Nu ska jag ta en dusch och lägga mig i sängen och kolla big brother.
PUSS
hahah, ge mig sommar!

Reeeeeebecka


13-mars-2011

Blev ingen utgång igår, så jävla dött. Sen blir man inte gladare när folk skriver att man ska komma på fest kl 03:00.
Meeeeen idag så känner jag mig otroligt duktig, sitter och pluggar! Kan inte tro det är sant själv, men det är det ;) Älsklingen sitter och hjälper mig (frivilligt) så underbar är han! Iaf så kommer dagen spenderas vid datan, plugga och ta det lugnt. Ha det gött!
PUSS

Drink it up

GAAAAAAAH, så jävla fest sugen. Vill bara dra ut och festa, dricka och ha det gött med sköna lirare! haha, ne men ni fattar! Har vart hemma för mkt nu och känner att jag inte klarar det mer, behöver komma ut! Får se om jag och Alicia drar på någon fest om vi har någon som kan köra annars blir jag ledsen.. haha. Idag har jag annars inte gjort så mkt legat i sängen och kollat alla avsnitt på Store broder. Haha, galet föööölk det där, men man blir beroende av att kolla på det! Aja, förutom det så saknar jag Robin! Känns jätte jobbigt att vara utan honom.. Älskar verkligen denna galna pöjken! Även om vi har våra jävla bråk och jag bara vill döda någon då så finns det ingen som jag mår så sjukt bra med.
Ne nu ska jag kolla hur kvällen sluta. Antingen en GLAD Natalie eller en SUR Natalie som sitter hemma och tar sig ett glas vin...
PUSS!

- Man måste dö några gånger innan man kan leva

Dagen igår kunde inte vart sämre om man säger så, men den slutade bra tills sist. Somnade runt 2 och när min kl ringde vid 04:40 så ville jag bara gå och dö. Huvudet värkte och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Så jag somnade om och var hemma idag. Just nu har jag inte lika mkt migrän som förut idag. Men kan inte säga att jag är på topp än. Sitter i skype med Robin nu så lite bättre mår jag allt ;) hehe
Hoppas ni själva får en grym kväll än mig som får sitta hemma när man är lite party sugen!
PUSS

Fan-tastiskt

Jag fattar inte. Veckan började så himla bra och så slutar den så här! UNDERBART..... Skulle kunna skriva ner hur jävla mkt som helst hur jag känner nu men det är bara onödig fakta så blir att gå lägga sig ist och stänga av mobilen. Godnatt!

Matte (nej) Robin (ja)

Bilderna talar för sig själva...
HIHIHI luktar på Robin kudden :$

Fettisdagen!

Sitter i skolan och ska snart ha utvecklingssamtal. Efter det drar jag mig hem till Falköping och tar en fika men Marica. Fettisdagen och allt ;)
PUSS

Deadline

Sitter i sängen och äter skumtomtar, muuuuums! Känner mig hur seg som helst men jag måste verkligen plugga till matte provet men har ingen lust till det, speciellt när mitt huvud har ett vulkanutbrott... Så jag tycker att mina skumtomtar och filmen Deadline i sängen låter som en bättre idé!
PUSS!

Sovmorgon och annat...

Sitter vid tv:n och kollar på 2 1/2 män. Dagen har gått rätt snabbt idag, vaknade på rätt sida och allt. Man kan bara bli gladare när man får veta att man får extra mkt sovmorgon i morgon! :D Fast blir att att gå och lägga sig tidigt idag för har fått så sjukt ont i ryggen/magen. Haft det hela veckan med blir bara värre. Mamma tror att det är min gluten som jag har fuskat med helt sen förra sommaren. Så nu blir det att börja äta den maten jag måste, även om jag absolut inte vill MÅSTE jag det nu! Fuck my life..

so sick

PAAAAAANIKÅNGEST! :'(

Pancakes

Har försökt att plugga hela dagen men det funkar inte hur jag än försöker, GAAAAAH! Har även sökt lite sommarjobb så får hoppas på det bästa. Behöver verkligen pengarna osv. Nu blir det att göra pannkakor och sen plugga.
PUSS!

RSS 2.0