Den svenska björnstammen - Svalkar vinden

Den nya låten men Den svenska brjörnstammen, svalkar vinden är KUNG! Så sjukt bra, som alla deras andra låtar också! Lyssna:



”svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än min tankar”

Måndag - bläää

Sitter på en vanlig lektion utan lärare, hihi. Helgen har vart underbar, först Göteborg med Liseberg och bio. Jätte mysigt (à) sen på lördag blev det spårat med Linda, Ida och hennes syster Amanda, helt galet! På söndag var det jul i city och sminkade två st som skulle vara med. Sen blev det förstaadventmys :) vad gjorde ni i helgen? :)
Puss


Love

"Best way to not get your heart broken, is pretend you don't have one."


Myyys!

Hej på er, mår ni bra? Själv springer jag runt i hela huset och letar kläder att ha på mig, det mesta är i Uddevalla så får panik, haha! Om några timmar ska jag ner till Göteborg och träffa simon, vi ska till Liseberg nu när det har blivit så mysigt där med alla ljus osv, sen vid 9 blir det bio och kolla på filmen Contagion, Verkar sjukt bra! 
Hoppas ni också får en mysig-fredag! ;) 

  

Gott folk - Timbuktu






ja säger
om vi bättre umgås bättre förstogs
ju bättre de går desto bättre vi mår
om vi bättre glor o bättre tänker
bättre jag tror vi blir bättre männskor

om vi bättre umgås bättre förstogs
ju bättre de går desto bättre vi mår
om vi bättre glor o bättre tänker
bättre jag tror vi blir bättre männskor...

Älskar texten ♥

Vart är snön?

Julfixat på jobbet, klätt granen och slagit in paket. Avslutade med glögg och pepparkakor, fick allt lite julkänslor! Men nu är frågan, vartfan är snön?!


True story


Hope

Varje natt önskar jag att du låg bredvid mig så jag fick känna din doft och din hud mot min. Varje dag önskar jag att du stod bredvid mig och tog emot mig om jag skulle falla. Varje månad önskar jag att du kom tillbaka..
Men tiden rinner bort och inser mer och mer att du är en dröm som försvinner.


s(he) be(lie)ve(d)

Igår blev det fika i Skövde på café princess med två underbara vänner. Senare på kvällen kom Jimmy på kaffe och sen drog vi ut och åkte bil osv. Mkt trevlig fredag! :) Idag får jag se om jag orkar dra ur och festa annars blir det myskväll vid tv:n, inte fel det heller. Vad händer ikväll för er? :)
Puss!


I don't understand you any more

När man får veta hela sanningen finns det inga täcken på att jag gör fel beslut att aldrig förlåt dig. Han är ärlig och du bygger på din lögn.. Alla har vart med om mkt i sitt liv, men det är ingen ursäkt. Det är då man visar att man är starkare och tänker om ist för att sjunka längre ner! Så svårt är det inte.


Trött

Helt slut! Ska hem till mamma och äta lite sen dra till tåget hem. På praktiken idag fick jag sitta i bastun och förbränna massa kalorier ca 1000 på 50 min hur gött som helst! Nu är jag helt slut och vill bara hem och sova!


Praktik

Brrrr.. Står utanför min praktik och väntar på att hon ska bli klar med sin behandling, kom lite sent och hon låser alltid dörren :( men nu är det ca 5 min kvar, men FYFAN vad kallt det är!! Efter praktiken blir det hem fixa lite och sen dra till tåget för att åka hem till Uddevalla. Imorgon har vi stylist SM och sen drar jag till Skövde för att kolla på breaking dawn! Taggad ;)


17/11-2011

För vi lever alla med känslan att falla, och vid tomhetens botten står vi på toppen!


Build a bridge and get over it bitch!

Livräddningsprov, nu trött som fan! Blir lite kaffe och mat i magen innan jag drar mig hem till fkp och tar hand om gullungen Casper!


Skoltrött hejhåå!

Inväntar Charlotte som ska komma till mig vid 8. Blir att äta något gott och sen fixa hennes hår. Får se vad vi hittar på är trött så får se hur social jag kommer vara, får bli massa kaffe!!


Borta bra men hemma bäst!

Sitter på tåget hem till Uddevalla (konstigt att säga hem till Uddevalla men vad ska jag kalla det?) men måste sitta i Herrljunga ca 1 timme och vänta på tåget.. Så är hemma runt 10 och då blir det sängen! Vart hemma i fkp och pluggat som en fan, men blev klar med samhällen som jag behövde. Nu är det lite annat kvar men det fixar jag på onsdag. Usch vad jag hatar läxor :(


"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead"

Usch, vilken längtan jag fick efter pojkvän.. Någon att prata med, mysa med, busa med osv. Tycker inte om att vara själv.. Men är man kräsen och har svårt att älska någon som är ett starkt ord så blir man själv.. Eller?
Jag vill iaf hitta någon som förstår mig och vill göra mig glad som jag vill med honom. Som jag en gång trodde...


Friends. What would we do without them.

Hej, sitter på bussen till Lilla Edet med Linda, ska dra till hennes vän och ha spelkväll och dricka vin. Kommer bli en lugn helg för mig, tycker det är för kallt och festa.. Haha! Men skål på ett alla party people!
Puss


Memories in photography

Sitter hrmma hos marica och kollar igenom massa gamla bilder, fyfan vad kul det är! Hittade bilder när vi drog till smögen för två år sen och slutade men ett äventyr som vi aldrig kommer glöma! Här är några bilder iaf ;) herregud.. 

Breaking Dawn!

Hejsan hoppasn!
Städar för fullt här hemma något som verkligen behövs. Sen blir det att plugga lite om jag sa kunna dra mig iväg till Marica och kolla på Twilight maraton så vi är taggade inför den ny filmen Breaking Dawn som vi ska kolla på nästa vecka med Erica! Inte det största fanet av Twilight som dom 2, men måste ändå se dom!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag, puss


Dancing on my own

somnar snart här vid datorn... Men nu är jag äntligen klar med min jävla engelska novell! Fattar inte varför jag alltid ska göra det kvällen innan det ska in, blir knäpp på mig själv! haha, gör ni också så eller är ni smarta och gör allt med engång? ;) Ne nu blir det att dricka två stora glas med vatten så jag slipper påsar under ögonen (tips till er som inte vet, funkar för mig iaf) och sen sängen om jag ska orka med imorgon.. Godnatt på er, puss!


I only wish you weren't my friend. Then I could hurt you in the end.

Godmorgon!
Sitter här med mitt kaffe och försöker bli pigg, ska snart fixa mig det sista innan jag drar till praktiken. Skulle hellre legat kvar i sängen om jag kunde, känns rätt ovärt att åka dit när man inte gör något.. Aja får tänka positivt att det snart är helg! ;) Läääängtar!!!

Chris Medina


EMA:s 2011

Hej godingar!
Ligger i soffan hemma hos mamma och kollar på EMA:s 2011 som går i repris på MTV! Kunde inte se det när det gick live men grymt är det ändå ;) SKulle gjort vad som helst för att få vara där, tänk känslan! Ahhh.

Här är jag som bebis och mina 4 äldre syskon, hihi


Love doesn't make the world go round, but it makes the ride so much bettet!

Sitter just nu i skolan och dampar med Ida på svenskan. Vill bara hem och sova, sjukt trött :( Idag ska Ida pluttisen sova hos mig så vi ska ner och handla massa god mat och flööööttttttaaa sönder sen!
Pusspuss på onödigt inlägg! Hihi


word up!

Hej mina fina läsare!
Sista dagen på lovet blir att åka till Uddevalla och få in mina saker i lägenheten. På lovet har jag chillat, festat, vart barnvakt, filmkvällar med Linda osv, ätit på restaurang med mina goda vänner, vart i Göteborg och haft myskväll med god mat, degat i soffan och ätit massa godis. Nu börjar jag bli sjuk också pricken över i... Ont i halen och huvudvärk, toppen! Ne, men mitt lov har vart riktigt bra, inte tänkt på skolan alls.. men nu börjar allvaret igen och jag måste ta tag i det på riktigt nu!
Vad har ni gjort på erat höstlov? :)




Jessica Sutta - I Wanna Be Bad



I wanna have this, I wanna have that
I wanna be good, I wanna be bad
I wanna get naughty
And I wanna have you
I wanna be the bitch, I wanna get rich

Skapa din egna höstoutfit och var med och tävla på Kandees.com!


Är med och tävlar på Kandees.com för att vinna 7-8 plagg! Hoppas man har lite tur och vinner när det är så många som är med, hehe ;)
Om ni också vill tävla så är det bara att klicka på länken under!

http://kandees.com/images/2011/kan-dee-host-outfit-tavling_173183659.jpg

Linne - Kandeeshop.se
Byxor - Topshop.com
Jacka - Brownsfashion.com
Skor - Asos.com
Skärp - Halens.se
Läppstift - Makeupstore.se
Halsduk - Stefanibags.com
Örhängen - Zylber.com
Ring - Modekungen.se

If you really want to be happy, nobody can stop you.

Åkte in till Emelie igår kväll för att kolla film och flöta med chips & dip. Var ett tag sen det bara var vi så var mysigt!
Nu sitter jag själv i hennes lägenhet och ska försöka våga kolla på filmen wrong turn 4. Får väl hoppas jag inte skiter på mig ;)
Ha en bra dag, puss!


RSS 2.0