For my lover


Tisdag

Åkte pulka med marica igår, avslutade det med varm choklad, pepparkakor, popkorn och film ;G
Hehe, trött som jag var efter att gå upp för den jävla backen med snö upp till knäna så somnar jag i filmen (a)
Senare på kvällen åkte jag in till stan för att sova.
Idag kom tåget 20min försent så fick stå och frysa som fan! Skolan var som vanligt, men Lisa och Rebecka var sjuka :(
Imorgon blir det att ringa Plus i Skövde och kolla om jag får börja skolan där ist, känner att jag inte orkar pendla. Men om det inte är en bra stylist linje blir det att flytta så snart som möjligt till Uddevalla..
Nu blir det film och godis som jag nyss har köpt :G hihi, vill bara att min mysis ska vara med med snart, snart så blir det vi som myser eller vad säger du? ;)
xoxo Natalie!

Jul i city

Igår åkte man till min bror för att måla Hugo till en Spider man, as tuff blev han ;)
Sen när man kommer hem, ni kan inte gissa vad som väntade när jag kom hem! En bukett blommor med 5st rosor + en liten jätte söt nalle!!! Kan ni fatta hur chockad jag blev! Du är så jävla söt, gissa om jag längtar efter dig (a)
Sen åkte jag till Uddevalla med försenade tåg, så med mkt om och med så kom jag fram. Blev en trevlig mys kväll med tjejorna Lisa och Rebecka :)
Idag var det jul i city och några av stylisterna skulle vara med och stå i skyltfönster. Jag, Lisa och Rebecka skulle se ut som små tomtar och slå in paket. Vi skulle vara i salongen 07:30 för att sminka oss och hjälpa till att sminka dom små flickorna som skulle vara med i paraden, men så vaknar vi av att Rebecka säger att kl är kvart över 8! Vi fick skynda oss som fan och gå iväg oppepade till salongen och fixade allt sen kl 10:30 gick vi till Åhlens och satte oss där vi skulle vara. Tiden gick fort och många barn vinkade åt oss ;) hehe
Nu är jag hemma hos mammsen och det snöar som FAN, blir nog ingen skola i morgon för kommer inte ut..
Blir mys vid tv:n i kväll och tänka på dej ;*
xoxo Natalie!
Suddig blid men den får duga! Tilda & Spider man ;)
Var tvungen :$ blev inte så bra att ta kort med datorn men jaja ;)

Kläder

Vem har inte dessa dagar, när man absolut inte har något att ha på sig? hahah, klockren! XD

Fredagsmys!

- Det kändes som att få hjärtat urdraget och tillbaka satt igen.

Lediga från skolan idag så blev att sova länge och sen fixa sig för att dra in till banken. Blev en fika med mamma och Allan också, mys. Sen när man kom hem kom morfar och Alva, med mer fika :O Kunde inte ens äta halva så katten fick den i smyg :$ höhö. Sen har jag bara tagit det lugnt med min fulla mage och spelat gitarr (försökt iaf).
Nu har jag nyss ätit middag och nu sitter jag vid tv:n men mamma och andres och har fredagsmys utan godis (y) Duktig tjej! (a)
Ha en en mysig fredag kväll!
xoxo Natalie.

De är dags för fredagsmys

Om det så är det sista jag gör
Nu är det slut på veckan
Det är dags för fredagsmy-yssssss!

(Texten talar för sig själv)



I hate this part

Hejhej, åkte hem från skolan idag. Kände mig inte alls ok, gör jag väl inte direkt nu heller så blir ingen skola i morgon och sen är vi lediga på fredagen. Så när jag kom hem från tåget kom mammsen och hämta mig :$. Blev att krypa ner under täcket i soffan med kall mjölk och pepparkakor (a) mummms.
Annars har jag väl inte gjort så mkt, mer än att tjocka mig lite... ;)


Tankarna bara flyger omkring och tiden för oss närmare med sakta steg.
Att bara tänka på det får mig att le. Men ska man vara glad nu? Ska man det?
Vi är bara två personer med lekande tankar som söker efter kärlek, att få hålla om någon om nätterna.
Men ska vi inte vara oroliga för det som kan hända? Att trampa snett på vägen?
Eller för att falla, falla för varandra... <3

....

Upp, fixa, gå, tåg, skolan, sluta, gå, tåg, gå, hemma, äta, ge massage, sitter här, musik, trött och huvudvärk. Sova? JAAAA! Godnatt.
xoxo Natalie

No surprise

Dagen har gått väldigt fort! Kan väl inte säga att det är varmt ute... As kallt! Har vart as trött fast jag tyckte jag fick sova ut. När jag kommer hem till fkp, så åt jag lite och sedan gick iväg till Charlotte för att klippa henne och slinga håret. Blev väldigt bra. Själv så funderar jag på att färga håret brunt men är feg att det ska bli fail och att det kommer vara svårt att få tillbaka mitt blonda igen :/ Men men vi får väl se. Nu är jag hemma hos Therese igen, blir att fixa te och kolla film innan jag ska sova.
xoxo Natalie!
När ska jag hitta hem? Verkar som jag är en resväska som flyttas runt och aldrig får komma hem till MIN säng.
Hoppas det ska bli bättre när jag hittar lägenhet, men frågan är om jag vill flytta..

Love is hard

Sitter i mjukiskläder och tänker gå och lägga mig. Idag så slutade jag kl 12:00, så kom mamma och Charlotte till Ud för att jag skulle ha utvecklingssamtal kl 16:30, så det var ingen idé att dra hem. Vi gick och åt lite godmat och efter det shoppa jag lite. Blev Hårkoll och underkläder. Sen gick vi och fika på ett as mysigt ställe. Efter utvecklingssamtalet som gick fort och bra, bar det hem till fkp.
Tappade upp ett hett bad men doftljus och slappnade av, det behövdes kunde jag säga. Fast tror det blev för varmt för sp***e efteråt :s... Men mådde skit bra efter så vet ifan vad det är med mig har fan gjort det två gånger denna vecka.. (to much information)
Nu blir det sängen!
Godnatt
xoxo Natalie!
Ge mig! :$

Find someone like you

Tänker på dig!



Onsdag!

Godmorgon!
Ingen skola idag heller. Men det vara bara tur det för fick veta att det inte går några tåg till Uddevalla så skulle väl bli fast någon stans annars. Idag ska jag försöka bli klar med mitt arbete och plugga lite annat också, suck! Sen får jag se vad som händer, har inte planerat så mkt mer än att försöka få bort huvudvärken!
Ha en bra dag, PUSS!
LOVE!

Your my best friend!

Pluggat, pluggat och pluggat hela dagen känns det som! Går extra bra med huvudvärk. Men kan tacka att jag fick idag för skulle säkert inte kommit hem från uddevalla så mkt som det har snöat, märker ju bara hur försenade alla tåg har vart. När jag sitter i mitt pluggande så kommer min älskade marica kroon och hälsar på! Me love! Hon var här bara en kort stund med den lilla stunden betyder massor!
Nu ska jag duscha och sen lägga mig i sängen och glooo på tv:n och försöka sova!
PUSS!
My hottitotti bitch! Älskar dig min underbara fru! Finns ingen som du, och du betyder överallt annat! Vi två är oslagbara!
Till dig Marica Kroon!<3

Snö

Vaknade med huvudvärk och kände att jag inte orkade att gå till skolan idag pga det. Tog en huvudvärkstablett och somnade om. När jag kommer upp sen vid 10 ser jag hur jävla mkt snö det hade kommit! burrrrr. :$
Det bara snöra och snöar och slutar aldrig. Så nu blir det att ta på sig 100kilo lager med kläder om man ska få ut mig på morgonen. Fast tror det skulle försvinna innan torsdagen men man vet aldrig. Varför kan inte snö vara varmt? Skulle vart mkt bättre enligt mig ;)
Fortfarande huvudvärk men måste plugga så ska fixa lite kaffe och sen plugga järnet! Duktig flicka, jo tack jag vet ;D höhö.
PUSS!
Det är värre än vad det ser ut! (a)

Måndagar

Måndag igen betyder skola i en vecka. Få gå upp kl 04:40 och komma hem 17:15/18:15. Hjälper inte att men känner sig seg heller. Men, men ska inte inte klaga. Alltid kul att vara i salongen. När vi började lektionen hade vi ansiktsbehandling och gjorde ansiktsmask på varandra. Sen efter det fick vi veta att vi skulle ha ett muntligt prov. Fick vg så är ganska nöjd! Sen hade vi lång rast och jag och Rebecka drog till donken och åt glass och pratade skit. Efter det hade vi data och engelska och så sluta vi. Nu är jag hemma i fkp igen och sitter i soffan och degar. Funderar på att gå och lägga mig för känner hur huvudvärken börjar komma :/
PUSS!
Längtar så mkt efter dig...

Faster!

Sitter nu hos Therese efter en vecka lov hemma. Vill inte börja skolan, inte ett dug sugen påt! :(
Idag har jag vart barnvakt åt Viktor, Tilda och hugo (Hugo var hemma en stund också). Kan ju lova att dom älskar sin faster ;) Sätter sig på mig så jag inte kommer någonstans, bitter mig i tån, slår min på rumpan, river mig, "fixar" mitt hår, sprayar glitter i håret och på mina kläder, tar läppglans, brunkräm, mascara och ögonskugga i hela ansiktet på mig, hoppar på mig retar mig och skrattar åt mig! Men jag ÄLSKAR dom ändå! Vi fota och dom gjorde kladdkaka. haha, dom åt upp halva smeten innan den var klar (y) Har tyvärr inte bilderna på datan men lägger upp dom senare och filmerna ;)
Nu blir det sängen för min del så jag kommer upp imorgon :)
Natti puss!

Natti!

Trött tjej säger godnatt!
Kl är 23:33 och kvällen blev inte som jag hade velat! Sista dagen på lovet innan man kan festa och så får man sitta hemma och dö.. Suck! Imorgon kommer Viktor, Tilda och hugo hit för att träffa fastrarna ;) hhih
Ska bli kul att träffa dom, så nu måste jag sova om jag ska orka allt ståhejjjj :)
PUSS & GODNATT!
haha vad gör jag?
Mkt söta bilder från Fredagen!

I like to party all night long!

Hellu!
Vaknade för någon timme sen. Fixade frukost till min bakis syster som inte tål sprit ;) haha. Själv mår jag toppen, fan. Kvällen var väl sådäe kunde vart bättre men det kan inte alltid vara bäst (y) Nu sitter jag vid tv:n och äter popcorn riktigt gött!
I kväll blir det nog att festa lite till om vi hittar något nice fest annars blir det väl mys hemma, inte fel det heller. Men har man lov så ska man festa!
Gammal bild!

Partyyyy time ;)

yo, yoo!
Just nu är musiken på det högsta och flummmmmet är igång ;) Jag och Alicia håller på att fixa oss för att dra till mikke där det är fest to day ;) Hoppas ni får en kul kväll för mig hittar ni full och lycklig!
PUSS!

Göteborg!

Heej på er!
Idag har jag vart i Göteborg med syster Alicia. Mkt trevligt ;) höhö. Blev lite shoppande som jag behövde, och jag älskar min nya plånbok!! Bästa köpet idag säger vi. För jag kunde inte köpa min väska som jag ville ha :( as cool var den!
Nu ska jag och Alicia fisia göra kladdkaka och sedan kolla på film! Jag vet vad alla tänker och jag håller med ;) MYSSSSS!
KÖSSAR!
Inköppt:
NIIIIICCCE ;)

You found me here

Orkar inte bry mig längre. Känns som inget spelar någon roll... Ser du inte att jag försöker? Men det verkar inte räcka till.. Om jag hade fått en önskan så vet du att jag skulle valt att vara hos dig. Men nu känns det som att jag bara mår dåligt för den tiden i mellan oss.. Men hur jag än försöker släppa dig tänker jag bara mer på dig. Du har fått mig att tro, vänta och hoppas på något... Men jag vet inte.. Vart finns svaren när man behöver dom som mest?



Ain't no sunshine

Godmorgon!
Linda förgyllde min kväll igår och kom såg film med mig. Men nu har hon åkt hem så nu spelas Micheal Jackson för fullt här hemma! Han är så sjukt braaaa!
Nemen snart blir det att hoppa in i duschen för att fixa sig så jag kan dra in till stan kl 3 där jag ska träffa shero på badet.
Ikväll blir det nog att ta det lugnt + att älsklingen Alicia kommer. Får se vad som händer men ska försöka få med henne till Göteborg imorgon :) Måste shoppa känner jag.
Ha det gött!
PUSS!
Ain't no sunshine when she's gone.
It's not warm when she's away.
Ain't no sunshine when she's gone
and she's always gone too long
anytime she goes away.

Live your life..

Inte bloggat på ett tag men kan sammanfatta det så här:
Fredag: Thn och tjocka mig.
Lördag: Gick upp kl 6 för att dra till Stenungsund och gå modevisning. Efter det drog jag hem till fkp och gick på halloween fest som slutade i tårar.
Söndag: Åkte till thn och lämna fkort sen drog jag hem till Therese och åt.
Måndag: Åkte med Alicia Marcus och Emil och bowla i Skövde, gick som det gick men men XD Sen blev det att äta på kebab house. Efter det hem till fkp och kolla film och sova.
Tisdag: Tagit det lugnt seg som fan. Blir kanske att dra till Alicia och dricka vin och umgås. MYSSSS!
PUSS!

RSS 2.0