My feelings for you

Men hallå där! gissa vem som börjar bli frisk? jo jag! yeaaah! :D
Idag har jag legat och degat till kl 12 mmm :G haha, sen skulle mamma till Skövde för att hjälpa Alicia med några papper och sedan iväg till Tidan och lämna flyttlådor (snart bor jag och min älskade syster Alicia tsm) så jag följde med som sällskap :) När vi var påväg hem så slutade Marica skolan så tänkte att jag kunde hälsa på henne lite så gick med henne till bibblan så hon fick ett lånekort, hon är en duktig flicka hon ;) Efter det så gick vi till Alicias skola och träffa henne en sabbis för vi hade brotom för vi skulle med Maricas pappa hem. Nu har min Fluuumis åkt hem :/ haha, och tror ni inte att jag fick mitt simkort men tror jag repade det igen så det gick sönder ;o efter mindre än 5min liksom GAAAAAH! Jaja, jag får skylla på min blondhet (a) Ne men frå hoppas att jag kan fixa det för när jag startade det så hade jag 16 mess i inkorgen så man bah: åhhh måste läsa :G höhö. Nemen nu ska väl jag fixa lite och sedan knarka halstabletter så man kan gå till skolan imorgon :)
Puss babes ;*

Too fast to live, Too young to die

Sjuk, sjuk och sjuk! Hatar det. Antingen är man as varm eller skit kall! Man blir så rastlös också för man inte kan göra något och inte orkar det heller! Har legat i sängen hela dagen och kollat på film efter film med en näsa som rinner hela jävla tiden! Tycker synd om min själv för engångs skull (a) haha. Nu blir det att försöka att ta sig upp ur sängen och gå ner och fixa te och sedan upp igen och kolla på film :) haha, gud vad jobbigt det lät ;) höhö
Massa nysningar på er! ;* hihi



So far away from where you are

Heyhey, ligger här i sängen och är sjuker :( Har haft en toppen helg annars :) Var på matfestivalen men Alicia och folk. Det ända negativa var att det regnade så man blev förkyld! Så imorrn blir det att vara hemma och försöka bli frisk (y) Jag som vill till skolan. Har fått en as grym klass :) Sedan har mitt jävla simkort som jag hade haft i typ en vecka gått sönder -.- så nu kan jag inte få tag på någon igen, så himla UNDERBART! Får hoppas att det kommer snart för har ett stort behov av min mobil ^^ höhö.
Ne men nu blir det att försöka sova och lyssna på min älsklings låt "From where you are med Lifehouse" ;G
Godnatt ;*

...

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men har haft mkt att göra och sen när jag har tänkt skriva så blev det inte så men ska försöka blir bättre på det. Jag började skolan den 18/8 då. Går stylist linjen i Uddevalla. känner inte någon än men får hoppas att det ändrar sig :) Jag tror vi var 27st och verkar vara en jävligt bra klass ändå :P Menmen hoppas jag får en lägenhet snart så jag slipper gå upp kl 4 varje dag bara för mitt tåg går kvart över 6 (y)
I helgen har jag först vart med macci i fredags och vi hade filmkväll mkt flöt blev det ;) höhö. Sen i igår så var jag på kalas hos min brorsbarn som fyller 10år och firade han lite :) Efter det åkte jag in till Manda där det var fest. Efter ett tag så gick jag och Linda ut lite och träffa folk och så. Sen gick vi tillbaka en stund och så men efter en timme så skulle Linda hem så vi gick ut och träffade några och sedan hennes bror och så körde han hem oss. (y) Helgen blev lyckad fast jag trodde att jag skulle sova bort den helt :)
Hepp, nu blir det att äta frukost innan jag dör!
puss

Jävla väder!

öhhh, orka att det ska regna helt tiden! Sitter hos syrran och leker med lilla Casper :) Sen vid 1 kommer mammi och hämtar mig, så ska jag ring till Uddevalla och prata lite med den skolan.. Tror jag tar Uddevalla nu (y) Haha, asså fan vad jag är bra på att välja igentligen. Men tycker det är så himla svårt, men vill gå i där tror jag för det är ändå den linjen jag vill gå men ändå så vill jag inte flytta så längt bort.. Aja man måste göra något i livet, så vafan! Senare idag bli det att va med Mikke (min slav) mohah ;)
Puss!


Bakis

Fest hos Marica & Erica för att fira dom. Det blev Tequila och cider för mig, kanske lite för mkt också (y) haha men kul var det ändå :) Men sen finns det folk som inte kan låta andras saker vara också, dom kan köra upp något där solen aldrig lyser! Åkte hem vid halv 3 för måde ila, sen var det bara att hoppa ner i min sköna säng när jag kom hem. Vaknade vid 11 av att alicia kom hem och hoppade på mig så vi gick ner och åt frukost och man kan ju säga att mitt huvud ville ligga kvar i sängen. Jag brukar nästan aldrig bli bakis men idag så fyfan! kan bero på att jag hade huvudvärk innan vi börja festa också men men. Sen gick jag och la mig ingen och har typ inte gjort så mkt mer än så. Nu blir det mer kladdkaka med film och min älskade filt (a)
Puss!  



Ska prova såna nästa gång och kolla om det funkar. Dom ska öka vätskemängden i kroppen, så man tar en innan man går och lägger sig på kvällen.. Fast igentligen är det väl bara att dricka massa vatten ist? Sen får man skylla sig själv ifall man dricker för mkt ;)


Fyfan, vad pinsamt..

Fan vad pinsmat! Jag har aldrig vart så dum innan, fyfan... Jag borde nog tänka lite innan jag gör något så jävla dumt igen.. åhhh xd
Idag så har jag inte gjort så mkt, fixat lite och sånt. Det blir att gå i Lidköping (Hälsa och Kroppsvård) så kollar runt efter en nice lägenhet just nu :) Blir väl att pendla i början, så kommer få gå upp vid 5 eller något (y)
hepp men dagen har vart ganska bra, vart inne i stan hos syster och fikat och träffat lilla casper :)
Juste kom på att jag har gjort helt jävla bort mig också! Kan inte ens säga vad det är för då kommer ni tro att jag är cepe eller något.. Men kan lova att det var jävligt lågt :( kanske säger det nån gång ;)
Nu blir det sängen, Godnatt! <3


Love the way you lie..

heey, i fredags då åkte jag som sagt till Liseberg med syskonen. Mkt kul att vi kunde hitta på något tsm :) På lördagen så blev det tjejkväll hos Amanda, med grillning och fluuuum :) Har inte träffat en del på hela sommaren så var sjuktkul att träffa dom! Det måstes göras om tycker jag. Idag har jag inte gjort så mkt, bara chillat och tagit det lungt helt enkelt.
Har nyss kollat klart på filmen Summer catch, as bra film. Fick mig på andra tankar ett tag.. Nu blir det att hitta en annan bra film att kolla på :)
Godnatt! ;*


Freddie Prinze Jr är så jäkla snygg också! ;)


Här igen (y)

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men har helt enkelt inte orkat (y) Om jag ska sammanfatta det som har hänt så är det party, crusing och vart med folk :) + Att jag vet inte vart jag ska gå än! Eller vet inte vart jag kom in nu, för jag glömde att skicka in svar eller glömde och glömde visste inte att senaste var den 2 agu :( Men mamma ska ringa och kolla med dom så får hoppas att jag kommer in annars så blir det ett friår hemma (y) wiie :( Nu blir det att kolla film och sova så jag kommer upp imrrn, för då blir det att åka till liseberg med Emelie och Eveline :) Får hoppas på bra väder bara och ett bra humör.

Godnatt och pussisar på er ;*


I want you...


RSS 2.0