Broken strings

Känner mig fof lite sjuk så blir att vara hemma i morgon också.. Vet inte längre vad det är med min kropp. Har ingen ork till något sover bort hela dagen och kan inte sova på kvällarna när jag är ensam i sängen. Ligger bara där och funderar på all jävla skit som en tjej i min ålder inte ska behöva tänka på... Sen börjar jag komma efter i skolan, men har ingen lust att göra uppgiftet även om jag vet att den är lätt så är det något som säger emot. Jag behöver helt enkelt åka bort till ett varmt ställe i en månad och komma till baka utvilad med ny kraft! Eller bara ett skönt jävla sommarlov skulle inte heller skada!

- A river flows in you

Tankarna som kommer när man ska sova, love them! När allt känns fel och man villa bara försvinna under jorden ett tag. Ångesten som kryper i kroppen och känslan man får i magen... Allt detta pga att man inte kan somna.
Får bli en cigg och sen slå något i huvudet så kanske jag somnar tillslut!

Skype!

Dessa jävla söndagar! Blir bara deppig av dom... Sitter i skype med Robin, saknar honom bara ännu mer och mer och mer!!! Hahah. Igår var jag i Göteborg med Alicia och shoppade, blev två tröjor och ett par leggings. Sen blev det hemåt och köpte massa tjockis godis och så kollade vi på film och hade det allmänt gött! Älskar våran humor! ;) Dagen har spenderats framför tv:n och flööötttatttt mig. Börjar bli sjuk också vilket jag inte tycker om! Blir att vara hemma och försöka bli frisk imorngon. Vilket jag måste så jag kan ta mig till skolan på Tisdag..
PUSS!
Älskar dig! :*

-But tonight I’m fucking you


Love you mom!

Kom nyss hem från stan. Har vart på banken och sen blev det en liten fika med mamma. Känns skönt att bara vara vi ibland och prata och skratta om olika saker. Nu har jag gått igenom min garderob  som behövdes enligt mamma (tror det var för hon ville ha lite kläde från mig, haha) för hon satte in lite nya pengar på kortet till mig som ska spenderas imorgon när det blir Göteborg med den bästa Marica Kroon. Får se vad det blir för nytt men känner att det verkligen behövs lite nytt för var ett jävla tag sen jag köpte kläder. Aja, nu blir det att fixa lite hemma och sen ska jag laga en gooooood middag till min älskade familj ;) hehe.
Hoppas alla får en trevlig kväll!
PUSS!

- This years love

Då är man hemma igen. Blir att packa upp allt och sedan slänga sig i sängen! Helt död efter 5 timmars tågresa. Har haft ett helt underbart lov som sagt uppe i Dalarna hos Robin. I morgon blir det att plugga som jag egentligen skulle gjort när Robin var på jobbet meeeen det orkade inte jag, shame on me!
PUSS!
Saknar denna sjuka brud för övrigt!

- I don't believe that anybody, feels the way I do about you now

Sitter och lyssnar på lite musik medan älsklingen min lagar mat. Sen blir det ett varmt bad och massa mys till 100!
På Lördag så drar jag och Marica till Göteborg och shoppar, något som behövs känner jag. Hoppas ni också har ett underbart lov för det har jag!
PUSS!


.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2027000/mylifeonmyownway?claim=pstsa2kkzjc">Följ min blogg med bloglovin</a>

Lov hos min älskling!

Ligger i älsklingens säng medan han är på jobbet. Blir att kolla på massa film och vänta en evighet tills han kommer hem :( För övrigt har jag var uppe i Dalarna sen i fredags och bara haft det mys som vanligt. har fikat och shoppat lite och bara tagit det lugnt hel enkelt. På torsdag blir det att åka hem.. Om jag inte hade massa annat att tänka på som skolan och sådant skulle jag inte åkt hem (a) Känns så skönt att sova bredvid sin pojkvän och vakna upp och se hur gulligt han ligger där och sover och sen att krypa lite närmare och pussa på han, helt underbart!
Nu blir det att kolla klart på filmen Going The Distance och sen 100 andra filmer...
PUSS


Firework

Fotade med Alicia häromdagen för att prova blixtarna ;)

Glad alla hjärtans dag!

Även om det suger att inte ha lov samtidigt som dom andra i Falköping/Skövde så blir man alltid glad av att äta lite allahjärtansdagfika med Lisa och Rebecka. <3
PUSS


No sunshine

Jag vaknade och kände att jag var på topp 10 men sen sjönk jag ner till botten.. Jag har aldrig vart så glad som den senaste tiden men har också känt mig sårad flera gånger. Vill att du ska veta att det finns något jag vill säga i framtiden, för vet att du är den personen jag vill ha.

- Time won't let me go...

Om man ändå kunde vara bäst i allt, om man var så smart att man inte ens behövde tänka hur man skulle lösa något. Fan vad allt skulle vara bra då. Eller?!
Sitter och funderar på livets alla frågor och söker efter svar, men kommer ingen stan hur jag än grubblar och kliar sig i huvudet. Men se på den ljusa sidan. Hur skulle det kännas om man kunde allt och göra allt. Vad ska man då leva för. Aja...
Blir att sova tidigt idag även om man behöver ta tag i läxor och bli klar med allt. Men har igen ork alls, känns bättre att sova och låsas om att man har allt underkontroll ist.
Whenever I look back
On the best days of my life
I think I saw them all on T.V.
I am so homesick now for
Someone that I never knew
I am so homesick now for
Someplace I will never be

Time won't let me go
Time won't let me go
If I could do it all again
I'd go back and change everything
But time won't let me go

I never had a 'Summer of 69'
Never had a Cherry Valance of my own
All these precious moments
You promised me would come in time
So where was I when I missed mine?

Time won't let me go
Time won't let me go
If you gave me back those years
I'd do it all better I swear
Time won't let me go

Ba ba ba ba ba...

If I could go back once again
I would change everything, yeah
If I could go back once again
I'd do it all so much better

Time won't let me go
Time won't let me go
If I could do it all again
I'd go back and change everything
But you won't ever let me go

Ba ba ba ba ba...

- Summer 2011

Åhhh, vill ha sommar nu!

- I drew a line, I drew a line for you

På toppen hurmör, känns som inget kan stoppa mig!
Hade som sagt prov idag och det gick inte så dåligt som jag trodde (hoppas det iaf)
Åkte hem till fkp och drog till Therese för Charlotte är och jobbar så kommer inte in i lägenheten förrän hon har slutat. Men, men alltid kul att träffa mosters favorit Casper! Kvällen blir att ta det lugnt och kolla på "I rymden finns inga känslor". Ha det underbart!
PUSS
Your skin 
Oh yeah your skin and bones 
Turn into something beautiful 
D'you know you know I love you so 
You know I love you so

- I'm here without you baby, But you're still with me in my dreams

hejåhåå!
Sitter och pluggar till engelska provet som är i morgon. Har en känsla att det kommer gå åt helvete! Wohoo.
Har vart hemma idag, så blev att plugga plugga med Alicia som sällskap. Förutom det så spenderades helgen med baby. Mkt mys blev det. Vi tog det lugnt och hade det mys som vanligt (a) På lördagen blev det bowling med syrrans och hennes kille. Hehe, gick ju bra... speciellt för Robin? ;)
Sen på söndagen så åkte Robin hem och det blev genast tomt :( Åhh, så jobbigt att bara ses varannan helg. Men bättre än inget..
Hepp, nu ska jag ta mig kaffe och väcka mamma så man kommer in till staden.
Ha det godis!
PUSS
Söta tjejooooor

- What's my name?

Guuuuuud vad jag blev sugen på att shoppa kläder. Man blir så glad varje gång man får något nytt i garderoben, blir inte ni det? Det blir jag iaf. Just nu har jag hittat hur mkt kläder som helst jag vill köpa. Får fjäska för mamma lite så får jag dom nog ;) hehe.
Dagen har gått ganska fort. Hade redovisning på svenskan där jag, Lisa och Rebecka skulle läsa upp våran skapelsemyt. Tyckte den var jätte bra men när jag fråga om vi fick mvg så kollade han på mig om jag var dum i huvudet xd Hahaha :( Sen hade vi hantverk och Julia gjorde håruppsättning på mig, sen slutade vi.
När jag kom hem blev det att klippa syrrans hår och sedan bege mig hem till mamma för att sova här i natt.
Har nyss skypeat men älsk, saknar han såååååå! Men på fredag kommer han så blir massa mys :*
Ne, nu måste jag städa så det ser någorlunda bra ut innan han kommer. ( något jag verkligen behöver)
PUSS
Åhh, vill ha en walk in closet :(

RSS 2.0