Vart går gränsen?

Vart går gränsen egentligen? Tjejer börjar gå med kortare och kortare kjolar/klänningar. Jag ska inte säga att jag aldrig har gjort det. Men vad tycker killarna? Att dom kan få oss lättare i sängen eller att man ser bra ut? Snart behöver vi inte ha några kläder alls... Naken Janne? hahah.

Säger inget, så har jag inte sagt något...


- Oh my God. Shoes. Let's get some shoes.

Skulle till Skövde idag och shoppa lite med Alicia. Vaknar att jag har telefon av en sur Alicia som frågar vart jag är. Kl var visst 11:40 och vi skulle ses i Skövde kl 12! Jag stressar som fan och kommer till Skövde kvart i 1 ist. Det blev ändå en lyckad dag, även om mitt humör inte är på topp men det ska inte skada för att ha en bra dag. köpte en Laptop väska, en tröja och as SNYGGA SKOR som jag ska ha på nyår förhoppningsvis! Sen när vi var klara gick vi hem till Alicias bror och hans tjej och tog en kaffe men oss till bussen för att dra till mitt tåg hem. Blev som sagt en lyckad dag med min brud!
Ohhhhhh kolla bara! :G

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Vi tar en vanlig dag när det är helg.
Jag bukar vakna runt 10-13 på morgonen/dagen. Kollar alltid mobilen, sen tar jag på mig en t-shirt och går ner på toa. Sen brukar jag snacka lite med dom som är i köket, annars går jag kanske upp och lägger mig under täcket igen för det är så varmt och skönt :$ Kollar mobilen igen. Ligger där och drar mig. Startar datan kollar fb. fastar där någon timme typ. Går ner och äter om jag inte väntar till middagen ist som brukar vara runt 4-5. Om det är Alicia helg pratar man med henne och kollar vad vi ska hitta på till kvällen, vart vi ska festa osv osv. Sen fixar vi oss i typ 3 timmar bara för vi inte brukar ha bråttom.
Hahah, asså vadå vanlig dag? Alla är olika för mig, kanske inte på morgonen men oftast.

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

1. Rädd att bli tjock och ful.
2. Jag äter saltgurka bara för det är äckligt.
3. Har ofta ångest.
4. Brukar må illa när jag äter. (spyr inte)
5. Ibland känns det som inte mina bästa vänner förstår mig.
6. Jag pratar SJUKT mkt.
7. Kollar mig minst 100gånger i spegeln varje dag.
8. Är blyg.
9. Är as elak mot min lilla syster när jag blir arg.
10. Tycker killar utan tröja är sjukt sexiga.
Kom inte på något speciellt, väldigt svårt! :)

Dag 11 – Mina syskon

Ja vart ska man börjar. Har ju som sagt 5 syskon! ^^ Men jag orkar inte ta en i taget utan säger så här, 4 är tjejer och 1 är hmmmm? jo en kille så klart ;) Dom heter: Eveline, Emelie, Thérése, Charlotte och Daniel. (Alla utom Daniel har ett e i slutet, höhöh.) Jag och Eveline är dom ända som bor kvar hemma. Alla syskonen är olika. Bråkar alltid med någon av dom (Alla utom Daniel). Men vem gör inte det? Ne men jag älskar alla ändå! Även om jag skulle vilja slå sönder dom ibland (A) hihih.
Sen har Anders (mammas kille) 4 barn. Två av dom har jag bott med och dom är som mina syskon också. Alicia och Gustav. Men vem visste inte om Alicia innan? Jag kan bara säga att jag älskar henne som fan och kommer alltid göra det! :)

- Well, I think you're crazy just like me.

Oh oh oh 
We're falling in love
Oh oh oh
Til the suns comin' up.
Oh oh oh
Just livin' a life
Oh oh oh

Every single night we fight,
To get a little high on life.
To get a little something right, something real.
At-least we try.
Time after time.
Try dodging all the douche bags lies.
Try trading all the wasted times.
For something real, in this crazy life.

Dag 10 – Bloggfavorit/er

Min bloggfavorit är tam tam tarara ra ra ram para ram pa http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg! Jag älskar hur hon ger idéer, tips, inspiration och hur hon sminkar sig. Hon är så jävla duktig! Hon kommer nog alltid vara min favorit! :)
Kolla bara! GAAAAH! :D

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Jag tror inte på någon så kallad Gud. Min tro är det som händer nu, det jag vill ska hända/hoppas på och vad jag vill tro på. Det blir bäst så, än att ha förhoppningar och önskningar till någon som fanns för länge sen. Men jag menar inte att man inte får tror på vad man vill för det har jag förståelse både ja och nej. Men blir ni aldrig besvikna att ni kanske inte får det ni ville ha?

Dag 08 – Favoritsaker

Jag har nog ingen favo sak, kanske min MacBook :$ hihih. Ne men det finns olika för olika tillfällen. Men mitt penselset, Macbook, mobil (min förra iaf), sen kommer jag inte på fler. Men hur ofta kan man ha en favorit, när det finns 100 saker att välja på? :D Jaja what ever ;)
Love <3

Dag 07 – Vänner

Ett ord, UNDERBARASTE! Finns inga som dom, alla är olika, vissa är jag med mer än andra. Men alla är så speciella och har nästan sjuka minen med alla! Love them! <3

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Jag skulle först göra en video så alla kan kolla på den och minas mig :$ hehehe. Sen skulle jag göra massa saker som att hoppa falskärm, bungyjump, springa naken! Hhaha, ne kanske inte naken men vafan jag skulle göra saker som man kanske inte gör jämt. Men sen har jag alltid velat prova hur det känns att hoppa för ett stup (A) Så tänk vad coolt det skulle vara att hoppa när det är inte långt kvar så man dör innan man faller till marken! Aa det skulle fan jag göra om det var min sista dag, tänker fan inte lipa för att jag ska dö :)

- Dansa hela natten

Fredag = fest med Aliciafisssia! Blir att dra till stugan med bra folk hoppas jag. Men får inte dricka så mkt för ska till Göteborg imorgon men Marica och köpa julklappar och kanske något till mig (a) hehehe. Det kommer bli as trevligt att vara med henne en heldag. Blir att äta godmat och kaffe latte ;G
Idag så hade vi prov i hår och sedan shampo/massage prov och Anna fixade mitt hår. Hon även stylade det också. Blev jätte fint! As duktig är hon :)
här kommer lite bilder, dock ser håret inte lika bra ut för det snöa och massa på vägen hem...
(hahahaha, kolla mina ögon!!!)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är enligt mig när man märker att man inte kan vara utan någon.
Sen beror det på vilken kärlek man menar. Om man tex tar familjen så är det när man vet att man alltid har dom bakom sig beroende vilken beslut man än tar. Att dom finns där för en och är glad för den andras skull.
Om det är mellan kille & tjej. Beror det på. Jag vill att det ska kännas rätt, pirra varje gång man tänker på han/hon, eller längtan efter att ha personen breve sig. Att älska och bli älskad, ha förståelse, att veta att han/hon litar på en och att man kan ge med sig. Man ska vara olika, men ändå lika. Ha olika argument. Aa, kan skriva ner massor. Men kärlek för mig är att veta att man inte är ensam, att man alltid vad som än händer har någon där hos en.

.

Jag försöker så gott det går men vad jag än gör blir det fel. Ska fan hålla käften ist!...

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Haha, mästerkocken Natalie kan laga allt som önskas! Bara säga till så kommer det på bordet, kanske lite bränt men extra mkt krydda! Muuuuuums. Hotttiiiiitoottiiii mat ska det vara! ;)
Gordon skulle säga att jag har naturbegåvning!

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar gick isär när jag var runt 2-3år. Pappa var ett jävla svin åt min mamma, men det fanns väl dom bra stunderna också? Jag åkte till min pappa varannan helg och en gång varannan veckan. Allt var väl ganska bra, man tänkte inte på dom felen han gjorde och jag verkligen ÄLSKADE min pappa. Vi brukade alltid bråka om vem som skulle få ligga i hans famn när vi kolla tv eller vem som skulle få sitta i fram i bilen. Men efter ett tag började man inse hur sjuk han var. Han blev sur på små saker, som om vi inte hade städat kunde vi få en utskällning av honom. Men vilken pappa blir inte sur på sina flickor om dom inte städa efter sig? Jag var så klart en fjäskis och städade alltid för att få beröm, jag tyckte så mkt om att se pappa le mot en och säga hur duktig och redig flicka han hade. Jag och Eveline var minst så vi tänkte väl inte på vad som hände med Emelie, att hon fick skiten för det mest. Sen började slagen... Emelie som var äldst fick ta slagen i början. Kommer ihåg att om min lilla syster började gråta om hon tex ramlade så kom pappa in och drog tag i henne i håret och trodde att Emelie hade gjort något mot henne. Så dom flesta gångerna så försökte vi få henne sluta gråta innan han kom, men hon var så liten så hon förstod inget. Varför ska man inte få gråta om det gör ont? Emelie började sova hos kompisar när det var pappa helg hon var knappt där. Det var då jag också fick slagen. Jag mins när vi lekte i sängen och hoppade och stökade och pappa kommer in och börjar skrika. Jag som tyckte att det inte var något att skrika åt började säga emot han, han blev rasande och drog tag i nackhåret på mig och drog ner mig från sängen i bara håret och drog ut mig i hallen...
Pappa fattade aldrig vad som var felet med det han gjorde. Det kunde gå 5min och han var glad igen, som det var helt naturligt det han gjorde. Att misshandla sina barn. Jag har förträngt hela min barndom, jag minns nästan inget längre av det som han gjorde mot oss. Men jag vill inte minnas heller. Sista gången jag var hos honom kommer jag inte ens ihåg vad han hade gjort men jag hade blivit så arg att när mamma hämtade oss den söndagen satt jag redan och väntade på henne. Hon såg att det hade hänt något och hon frågade vad som hade hänt. Det ända jag sa var att jag ALDRIG tänker åka till pappa igen. Det var 6år sen, 6år sen jag pratade med min pappa...
Jag bor hon min mamma och hon är det bästa som finns, hon ger mig så himla mkt kärlek! Jag älskar verkligen henne, för allt hon har gått igenom. Men vi har också våra dagar då vi bråkar, men hon har aldrig gjort en fluga för nära. Jag älskar dig mamma <3

Dag 02 – Min första kärlek

Oj, hmm första kärlek? Det bror väl på hur man menar om man tänker på vem man var tsm med för första gången eller inte. Men om vi säger första killen jag verkligen var kär i var kille jag aldrig riktigt var tsm med. Jag var runt 14 år då, och när jag såg honom blev jag "kär". Jag var så blyg och vågade inte säga så mkt i början för jag var rädd att säga fel. Men vi hade våra stunder strulade nästan alltid varje gång vi festade ihop. Han fick mig att le, och min mage pirrade varje gång.. Men tiden gick och vi träffades några gånger men jag märkte att det aldrig skulle bli hur mkt man kanske ville det då. Men jag är ändå glad att det inte blev vi, för dom gångerna jag har blivit sårad, fundersam och arg är han nog inte värt det. Men han var ändå my first love och det ångrar jag inte.
PUSS!

Presentera mig själv

Dag 1: Jag heter Natalie Arvidsson för dom som inte vet! ;) 16 år och bor i så kallade Falköping en liten hålla ute på landet. Jag har 5 syskon som jag älskar väldigt mkt. Just nu pluggar jag till stylist i Uddevalla på Plusgymnasiet. På fritiden är jag väldigt mkt med Alicia (min halvsyster). Vi kan göra allt möjligt från att ta det lugnt hemma eller att festa långt in på morgonen. Hon betyder väldigt mkt för mig! Sen har vi självklart min bästavän(fru) Marica kroon, hon kan jag vara mig själv med och vi kan bara sitta och skratta i flera timmar! Hon är också en person som betyder sjukt mkt för mig! Annars blir det väl mest pluggande.. Jag är en väldigt bestämd tjej som vill att allt ska gå som jag vill, men det betyder inte att jag inte tänker på andra, lyssnar väldigt mkt på hur andra känner. Men jag brukar få som jag vill oftast ;) Jag är en tjej som inte tar någon skit och skrattar åt bullshit! Mina svagaste sidor är att jag är väldigt blyg av mig, det kanske inte märks så ofta men det är sant! Sen har jag också ett väldigt dåligt självförtroende som jag håller på att bygga upp, men det är inte lätt men jag jobbar på det!
Jaaa, det var väl det mest! Orkar inte skriva så mkt för då orkar ni nog inte läsa mer! höhö
PUSS!
höhöh usch :$

Hemligheter

Nu ska jag berätta lite mer om mig själv i bloggen, vissa vet det redan andra inte.. Have fun! ;)

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Om det här vore min sista dag

Dag 07 – Vänner

Dag 08 – Favoritsaker

Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi

Dag 10 – Bloggfavoriter

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig

Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig

Dag 14 – Dåliga vanor och laster

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Första kyssen

Dag 17 – Barndomsminne

Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Mina förebilder

Dag 21 – Mina dåliga sidor

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Mitt hem

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Det här är jag bra på

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Saker jag saknar

Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor

Dag 30 – 10 dödssynder


-You're Not Alone

Fick veta att jag skulle ha prov i Datorns historia imorrn! Har försökt att plugga som fan men var tvunget att plugga till massage provet som är också imorgon.. Blir att plugga som FAN hela veckan pga på Tisdag ska jag ha 3 prov som jag har missat.. GAAAAH!
Men men om drygt en vecka är det lov!!! :d
Annar har jag inte gjort så mkt mer idag, mer än att vart med min älskling Alicia! Love you sis! Du är det bästa som har hänt mig. Stor kärlek till dig <3
Trött kille!

Hjärta

Fest igår som blev lyckad. Full som ett as men vafan :)
Idag fick man vara bakis med ett leende på familjemiddagen. Men kändes mkt bättre när man skriver med sötnosen. Bara att min familj ska vara så sjukt pinsamma när man pratar i telefon... Aja får leva med det.
Nu blir det sängen och försöka plugga i morgon!
Godnatt! 



Can´t help falling in love..

Kings Of Leon - 17


- I like my beats fast and my bass down low

Provet gick nog ganska bra, kan bara hoppas på ett G. Sen gick dagen fort. Tog en fika med Rebecka och Lisa på espresso house, muuuuums!
Efter det blev det att göra håruppsättningar, as snygga blev allas :)
När jag kom hem till fkp träffade jag Alicia en sabbis innan gon åkte hem. Efter det åt jag lite och drog till Charlotte och hjälpte henne med tvätten och sedan hade mys med film. Nu är jag hemma hos Therese och David igen och trött som jag är säger jag GODNATT!
Sovmorgon imorgon det gilla jag ;)
Puss!
Klippa mig kanske?

Matte

Godmorgon!
Har fixat mig och sitter och äter frukost samtidigt som jag och Therese försöker oss på den jävla matten igen!
Varför måste jag ha så svårt för matte? :( Fast det är enklare än vad jag tror måste bara fatta det. Hoppas iaf att mina barn inte får min hjärna! Inte för det är dålig eller så men om man tänker på matten är det nog lika bra att inte får den ;)
Hepp nu blir det att plugga, plugga och TÄNKA! (jag kan också det om jag vill)
Puss!

Jag är starkare än dig, så mkt starkare!

Du är så jävla omogen! Så glad att jag fick någon som sa till mig till slut, för lyssnade inte på vännerna som sa att jag var dum som hade kontakten med dig! Men en person fick mig att välja och den sista jag skulle välja är du!
Hoppas du tar åt dig, för jag vet att du fof läser min blogg!

- Jag skrattar döden i ansiktet

Vad har hänt med mig? Var är orken jag hade för skolan? Den är bara borta. Det ända jag gör är att tänka på dig jämt, jämt JÄMT! Tiden bara försvinner och jag hamnar efter. Så här får det inte vara!
Idag har jag vart hemma igen pga att jag skulle till doktorn kl 11. Jag blir alltid sur när jag ska träffa denna jävla läkaren! Men iaf hon tyckte att hon inte kunde hjälpa mig mer bara för jag inte verkar lyssna på vad hon säger, jo men tjenna! Bli gluten själv då jävla as! Hon tycker jag är den "envisaste" personen hon har träffat. Sen sa hon att om jag inte börjar följa min gluten kan det bli så att jag får cancer.. Sen sa hon att det var ett par som hade försökt att få barn men kvinnan kunde inte och då kom dom fram till att det var gluten.. Vafan, säger man så? Och hur ofta händer det alla personer? Jag tror inte jag är ensam iaf som tycker att glutenfri mat smakar så äckligt att det inte finns (nu menar jag inte allt men det mesta). Nog om det.
Sen när jag var klar så åkte vi till biblioteket och lånade två mj böcker jag ska ha till skolan. Sen har jag typ tagit det lugnt inte jobbat alls som jag egentligen skulle..
Godnatt!


-Always look on the bright side of life

Upp kl 8 duscha, fixa mig och dra till bussen som gick 08:28 till sjukhuset. Tar blodprov och är klar drygt 08:48 kommer ut ser att bussen kommer 08:55. Kommer hem kl 09:04 däckar i sängen till kl 4. Sån jävla migränanfall har jag inte haft på länge, sen har jag inte kvar några tabletter så fick knarka alvedon och ipren som inte funkar.. Nu mår jag väl bättre, känns som huvudvärk bara. Jag som skulle plugga och allt idag.. That sucks!
Nu ska jag iaf försöka plugga lite och sen blir det sängen om jag ska till skolan i morgon,  vi får se.
xoxo Natalie
Egoooo :$

05:48

Godmorgon!
Ville verkligen inte gå upp idag! Ville bara stänga av alarmet och sova vidare som jag gjorde i 20min iaf, sen fick jag dra mig upp för att fixa mig. Blev klar mkt fortare än jag brukar och det är då man känner att man kunde sovit nästan 30min till! åhhh...
Snart blir det att dra iväg till tåget, känner på mig att det är försenat idag! Haha, vad peppad jag låter (y)
När jag kommer hem får jag försöka ringa Skövde om dom ens är kvar vid halv 6 annars blir det att ringa imorgon för då blir det ändå att vara hemma för hinner inte med tåget pga jag ska till doktorn vid 8 och mitt tåg går kl 08:50 för att jag ska hinna till skolan som börjar kl 12 och om jag tar ett annat tåg så kommer jag nästan dit vid 1 eller vad det är och känner ingen lust för att missa två lektioner och vara med på en och sedan åka hem ingen xd men men blir att plugga som fan, ligger ganska efter för jag inte har haft orken (a)
Hepp nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa det sista :)
xoxo Natalie
Gullunge!

RSS 2.0