Hemmamyyyys!

Ikväll blir det film och godis men min lillasyster Eveline. Länge sen vi hade det mys hemma själv.
Ansiktsmask, manikyr och pedikyr står på schemat! Vad ska ni göra idag? Festa eller ha hemmamys?
Mot acne och finnar:
1 klyfta citron
2 msk vinäger
1 dl vatten
Blanda ihop ingredienserna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor. Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.
(kopierad från google.com)
Ta två gurkskivor och lägga på ögonen. De tillför fukt och gör att du inte ser lika trött ut.


Puss

"Jag ska sluta älska dig 
när en stum man säger till en döv kille 
att en blind person såg en förlamad kvinna gå på havet"
image description

-tatueringar-

Sitter och kollar inspiration på Tatueringar. Fyller snart 18 och har länge velat ha en. Men vill ha något som betyder och som jag kan leva med och inte ångrar mig efter ett år eller två. Men nu tror ja att jag har kommit på vad jag ska göra men den får ni se när det är gjort. För har inte sett någon som haft exakt en sån så än. Behöver bara hitta ett bra Tattoo studio för vill att den ska bli bra och få idéer att göra den bättre om så måste. Många som har tatuerat sig säger att det blir en drog och att man bara vill ha fler så får väl se om jag kommer bli en galning med massor av tatueringar sen ;) haha
Lite bilder på tattoos som är sjukt snygga!

True colors by Amanda fondell

Sitter och kollar runt på det så kallade internet och lyssnar på musik. Vad musik kan ge många känslor inte sant, hur det stämmer in på en själv osv. Det är sjukt egentligen. Jag lyssnar på all musik typ, men förstår mig inte på folk som kan gilla ett band och verkligen älska alla deras låtar, hur går det ihop?

You blocked me on facebook. And now you’re going to die.


fake smile.

You see her sitting there and you think 'shes so sad' but its not that shes sad, shes simply given up on pretending to be happy, shes tired of getting up every morning and putting on her fake smile, telling herself 'today will be better'. She doesnt want to be an inconvenience or a bother anymore...she has stopped looking for the light switch in the dark room she calls her life.


The vampire diaries

Har fastnat i the vampire diaries season 3! Så sjukt bra serie, kan sitta i timmar och se avsnitt för avsnitt. Är det bara jag som är helt sold i serien? ;D

Svinrygg

Första gången jag gör svinrygg, nu blir det att träna så det blir det kanon!
Resultat:
image description
image description

Norlie & KKV - tröjan du hatar


why so serious?

Bläää.. Trött på att vänta på ett under ska inträffa. Jag vill fly från verkligheten men det visar bara hur svag jag egentligen är.
Salongen:


Det kommer alltid en ny dag!

Idag mår man som man förtjänar... Ne skoja bara mår toppen! Igår var jag hos Mark och Cecilia på fest med Alicia osv, och hade det trevligt!
Sen idag kom Marica och vi snacka skit, drack chai tea, var ute och gick och avslutade dagen med paranormala activity 3... Tyckte den var mkt bättre än dom två första! Nu sitter jag i Herrljunga och väntar på tåget till Uddevalla. Imorgon blir det nya tag! Massa kärlek till er som orkar läsa min blogg ;)
Puss!


You make me feel...

hej godingar!
Har inte gjort ett skit idag, vart så jävla rastlös så det inte är sant... Men sen kom Alicia och rädda mig! :D
Nu taggar vi fest, sitter här och dricker lite baileys coffee och lyssnar på musik och ska fixa mig lite, blir enkelt idag.
Ha det gott!


awolnation-sail


I'll die for you baby, I'll die!

Kaffekoppen i handen, morgonrocken på mig... Nu blir det att försöka plugga lite!
Men man blir inte på det bästa humöret när det regnar som fan ute och slår mot fönstret. Eller så är det bara jag som försöker komma på massa anledningar varför jag inte kan plugga?

I need you like a heart needs a beat, but it's nothing new.

Äntligen hemma. Har handlar mat och vart på body shop och inhandlat mig passionfruit shower gel och passionfruit body butter så nu kommer jag lukta mummmmma ;)
Nu blir det att sätta på hög musik och börja städa lägenheten.. Får belöna mig själv med kiwi och film sen! (à)


Godmorgon

Vaknade för ca 1 timme sen och nu sitter jag på bussen till skolan. Var längesen jag behövde gå upp 3,5 timmar innan skolan, men jag klagar inte ;) Förstår mig inte på alla som uppdaterar på fb om hur skoltrötta och ångest de har över att skolan har börjat igen... Funderat på att sova kanske? Sen går man faktiskt där av en anledning så käft! Haha. Ne men ärligt varje gång skola börjar så uppdaterar dom flesta om hur de lider... Vi vet, vi vet!


Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Årets första skoldag avklarad. Var lite segt att gå upp kl 7, men dagen rulla på bra!
Nu sitter jag på tåget till Göteborg där jag ska möta upp Charlotte och ta en fika innan jag ska med nästa tåg hem till mamma. Måste fixa stilanalysen osv.. Har ni haft en bra dag?


2012, make me happy!

Min data har slutat fungera så därför jag inte har skrivit något på länge.
Nyår var kanon, fina vänner och mkt skratt. Nu är det 2012 och det betyder lite förändringar (nyårslöften osv) får se hur bra man lyckas. 2012 har har rullat in väldigt bra och hoppas det fortsätter med det, behöver verkligen ett bra år.



RSS 2.0