Dessa söndagar!

Jaha, då var det söndag igen. Är tillbaka hos syrran igen efter en helg hemma med Alicia.
Har haft en kanonhelg!
Idag som alla andra söndagar har jag vart seg och trött! Hatar verkligen söndagar! Men men vissa gillar dom och vissa inte och jag är en av dom som inte gillar dom! Har bara degat vid tv:n och halv sovit.
Nu blir det sängen för mig iaf :) En trött Natalie säger godnatt!

Göteborg

Hey!
Igår blev det att dra på fest med Alicia. Blev en lyckad kväll!
Idag så drog vi till Göteborg och shoppade, eller aa det var väl mest jag (a) Mycket nöjd med dagens inköp! :)
Sen när man kom hem till Falköping gick jag till Charlotte och åt med henne, Lars och Elisabet. Drack lite vin och cider och hade det mys. Sen åkte jag hem och kollade film, Letters to juliet. Hatar filmer man lipar av, men den var as bra! Något jag rekommenderar er att se!
If you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you're wishing you could give them everything
Said if you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
Now they're gone and you're wishing you could give them everything.

Studiedag

Studiedag idag då. Haha, blev inte så mkt pluggande :/ Vaknade vid halv 1 och sen så kom mamma och hämtade mig så åkte jag hem, skrev lite svenska. Senare blev det att hoppa in i duschen och fixa sig för att åka in till stan för att gå ut och äta med Charlotte. Blev Kinamat ;G Fick rulla hem till Therese och David kändes det som xd
Nu sitter jag och kollar idol, FAN vad dåliga nästan alla är ;o
PUSS!

Nu kan du få mig så lätt..

Åhhh, så jävla gött att bara komma hem och sätta sig i soffan och helt enkelt ta det lugnt!
Blir sjukt segt att åka tåg jämt, men vad gör man inte.
Studiedag imorgon! UNDERBART!
Blir att plugga matte och svenska mindre kul, men får sovmorgon och det gillar vi! :D
Ne, nu blir det att försöka jobba lite med novellen :)
PUSS!

Mummmms

Dagen:
- Skola
- Marica
- Hem
- Fika med syster Charlotte
- Barnvakt åt Casper
- Idol med lille David
- Film/sängen
PUSS!
HAHAHAHA!

In My Head..

Halloj!
Trött som fan och huvudet värker. Haft en bra men seg dag i skolan. Kom hem och fixa lite sen har jag gjort det allra minsta man kan göra. Ligger i sängen och ska snart sova, GOTT!
Tänker också på hur mkt man kan längta efter något. Något som gör en galen/glad och kan le i flera timmar åt/med.
Man bara väntar att tiden ska gå fortare så man slipper att vänta mer. Men man ska inte säga för mkt. Men jag längtar varje dag och varje natt efter den rätta dagen. <3
Godnatt!

You And Me

Hej på er!
Helgen har spenderats med lillasyster Eveline. Länge sen det bara var jag och hon kändes skönt att bara vi kunde umgås. Vem kan ha en mer toppen syster som henne? Haha, visst hon kan vara den jobbigaste skiten ibland, men hon betyder ändå jätte mkt för mig. Skulle inte vilja ha någon annan syster än henne.
Idag så har jag inte gjort så mkt, mest försökt plugga men det går ju som det går. Sen fixade jag och Eveline lite mat och bakade kladdkaka för att överraska mamma när hon kom hem. För imorgon fyller hon år och jag kan inte träffa henne då, så fick fira henne lite idag.
Nu så har jag kommit hem till mitt "andra hem" och har lagt mig i sängen och ska sova men först blir det nog en film. :)

Movie time

Dagen har vart lugn. Vet inte vart tiden tog vägen ;o Ville festa men nepp :( Hahah, min lillasyster går cheerleading så vi skulle kolla vem som var vigast.. känner nu att jag har ont i rumpan :s XD
Nu blir det filmmys med lillasyster :) Massa mys!
Blir att kolla på Orphan, The Descent 2 och kanske Meet the spartans.
PUSS!
Vi är så söta utan smink!!!

...

Jag är så jävla trött på att få vara den som måste hålla med alla andra och inte kunna säga vad jag tycker. Så jävla trött att aldrig kunna göra något som jag vill pga andra. Trodde vänner skulle hålla ihop och stötta varandra genom allt och förstå! Men känns som jag inte får något tillbaka utan bara ger. Nu menar jag inte att det är så varje gång men för det mesta. Känns som ingen vet vem jag är... Verkar som ingen bryr sig om det heller. Känns som jag har vart helt blind och inte sett det förrän nu! Ska öppna mina ögon och se vilka som ger något tillbaka än bara tror att jag finns där för dom jämt och ständigt, när ni inte finns där för MIG!
Gårdagen var en SKIT dag! kändes som jag ville döda någon så förbannad var jag.
När jag kom hem så träffade jag en vän som förstår mig för det mesta! Älskade Marica Kroon!
Blev en halv film och idol :) puss gmn! <3
Sen tände jag massa ljus och lyssnade på musik i sängen, behövde verkligen slappna av en stund.

- Det är svårare att glömma/släppa dig, när jag ser dig le

Haay, började kl 12:20 med hantverk or för första gången. Där vi ska lära oss mer om stylist yrket m.m. Sedan var det dom vanliga lektionerna. Slutade halv 4 typ så drog till thn för att vänta på bussen hem. Emil kom och var social en stund. Pratade lite skit. Haha, bara för jag vet att du är en gay som kolla min blogg, så heeeeej! Sen blev det bussen hem och nu sitter jag här och kollar idol :)
Sen blir det duschen och film i sängen :)
PUSS!
Bara för vi är söta ;*

Back on track

Halvt frisk men det stoppade inte mig för att gå till skolan idag. Skönt att vara tillbaka efter drygt en vecka. Slutade vid 12, gött som fan! Sen blev det hem och fixa lite och ta det lugnt.
Nu blir det att kolla IDOL! Haha, man måste bara älska dom som failar, fast dom som kan sjunga är otroliga!
PUSS

Marica och Erica Kroon

Marica & Erica ni är så himla underbara!
Måste bara skriva detta.Det finns inga som ni. Jag kan skratta i flera timmar med er och vara mig själv och flummmmma som fan! Fast ni är tvillingar så är ni helt två olika personer som jag älskar otroligt mkt! Ni betyder jätte mkt för mig och skulle aldrig klara mig utan er. Vi har flera minnen ihop som man kan tänka tillbaka på och bara le åt. Ni gjorde min tid minnesvärd i Gudhemsskolan. Lektionerna, rasterna ja allt helt enkelt!

Jag vet att jag alltid kan räkna med er när jag behöver er. Ni två har en stor plats i hjärtat!
ÄLSKAR ER! ;*



Fluuumis & Duuumis

Hallå du!
Nu åkte min brud Marica hem. Känns så himla underbart att få träffa henne igen. haha, känns som år fan.
Börjar bli frisk, men är fof för sjuk för att gå till skolan.. suck och dubbelsuck att Alicia min sjuklings vän har åkt hem till skövde för hon har blivit frisk. Men imorgon blir det att plugga lite, och städa mitt rum! Ni skulle inte vilja se det kan jag lova, men är man sjuk så är man! (a)
Dagen har som sagt spenderats med Marica. Vi har tagit det lugnt med film och prat, UNDERBART!
Nu blir det att sätta sig i soffan och kolla film/tv.
PUSS


Nom nom nom!

Lördag kväll och lilla jag får sitta hemma bara för jag är sjuk! Kan det bli sämre än detta?
Men som tur ska jag och Alicia in till stan och köpa massa GODIS! nom nom ;G Så kvällen blir att krypa upp i soffan med mitt täcke och se på film. Önskar bara en person kunde vart med också, men ikke :(

"Orkar inte tänka, orkar inte bry mig. Men ändå försvinner du inte"

Det är nu när man sitter själv som man tänker på allt man inte vill tänka på. Sådant som bara trycker ner en mer och mer.. Varför kan det inte försvinna för? Måsta man alltid må dåligt när man inte har något att göra som kan tränga bort dom? Jag vill inte ha dom tankarna! Jag orkar verkligen inte det.. Kan man inte bara blunda och räkna till 3 så är det borta? Ett, två tre...

 


Miss you

Så jävla trött på allt just nu! Skulle vart så jävla skönt att kunna försvinna för en stund!
Jag är den jag är och om ni inte accepterar hur jag är och beter mig så tvingar inte jag er att umgås med mig.
Dagen har vart seg som fan, men har haft Alicia här som tur är så hon har fått lyssna på alla min problem.
Finns typ ingen jag kan prata med mer känns det som. Om jag inte hade dig Alicia vet jag inte hur jag skulle överleva för du finns alltid när jag behöver någon att prata med. Känns som jag tappa kontakten med folk jag älskar när jag började i Uddevalla. Börjar nästan ångra att jag går där. Asså klasen är toppen och allt! Men saknar min vän. Men man ska inte ändra sig för vänner men för henne skulle jag kunna göra allt för.
Nu blir det att få något i magen, har inte ätit på hela dagen typ så måste ha mat ;G höhö
PUSS!

Sjuuuuk

Gud vad jag älskar att vara sjuk! -.-'' Har vart sjuk i snart 3 veckor och i går så svimmade jag så mamma och jag åkte in till sjukhuset. Tydligen har jag fått bihåleinflammation :( Så ska äta penicillin i 10 dagar så blir att ta det lugnt ett tag nu (y) Men lika bra att jag blir frisk någon jävla gång..
Lilla Alicia har flyttat hem till mig nu, fast hon kommer bara vara här varannan helg för hon bor hos sin bror på veckorna pga skolan :) Men nu är hon här för hon är också sjuk :/ (kul för mig, höhö) Haha, vi har dragit ihop våra sängar till en dubbelsäng så vi kan ligga och prata på nätterna (a) jätte mys!! :D
Ne men nu blir det att krama kudden :)
PUSS!

Wentworth Miller ;G


It's my life, not yours

Hej alla underbara!
Sitter just nu och lyssnar på musik och dricker kaffe för att bli lite piggare! Gårdagen spenderades hemma hos Mikke där det var fest :) Kvällen blev väldigt lyckad. haha, spårade väl lite men man lever bara en gång right ;) Kul att träffa gamla klass kompisar också :) Idag blir det att ta det lugnt och fixa lite med läxor och sådant :)
Sedan blir det att dra in till stan och sova men får se vart jag sover beror på om det är ok för Therese och David att jag sover hos dom när jag är förkyld pga Casper inte får bli sjuk. Så annars blir det hos Charlotte och Emelie.
Puss!

So fresh so clean så på!

Godmorgon folket!
Snart blir det att dra iväg till Göteborg och va där i 1 timme och vänta på tåget till Uddevalla :) Blir att dricka en stooooor Mocha latte ;G Tycker också att ni kan va sociala 0734281799 har inte fått allas nr heller pga nytt sim-kort :/  Men nu blir det att få något i magen.
Pusspuss :*

Hihih ankor im my <3

2010-09-01

Hellu, idag så var det planerat att gå till skolan men så blev det ikke :( Vaknade med feber och as ont i halsen, suck... Så jag har typ legat död i soffan hela dagen och tjockat mig (a) Men imorgon så måste jag till skolan orkar inte att vara sjuk mer känns som jag missar så mkt annars. Nemen annars har dagen vart ganska lugnt. Har inte ens haft ork att göra något. Men det måste jag ändra på, måste ta tag i allt igen och börja ett nytt liv eller vad man ska säga. Min kropp mår inte bra och det känner jag mer och mer nu. kanske är lika bra att följa mitt gluten nu.. Liksom om min doktor säger att det kan bli allvarligt eller det är det väl i stort sett redan så borde jag fatta det! Jag fick ett brev nyligen att mina värden var väldigt dåliga t.ex Tjeje ska ha blodvärde på ungefär 120/150 mitt ligger på under 100... Järnvärdet skulle ligga hos en tjej på ungefär 10 tror jag det var och mitt ligger under 2 (y) Fast jag ser papper på svaren och allt så fattar jag inte att jag borde skärpa mig och äta det jag ska. Det är nog bara för att jag vill inte inse det själv och sedan att jag inte kommer få äta allt som jag tycker är gott. Ni borde prova glutenfri mat det suger kan jag lova xd
hepp nog om det, nu ska jag blir klar med en sak och sedan dricka kaffe och ta en cigg :G (borde sluta med det också jag vet)
Puss!


RSS 2.0