Do you hurt me on purpose? Do you like that I’m crying because of your idiotic actions?

Once upon a time I was falling in love 

But now I'm only falling apart 

There's nothing I can do 

A total eclipse of the heart 

Once upon a time there was light in my life 

But now there's only love in the dark 

Nothing I can say 

A total eclipse of the heart

Sista dagen på praktiken!

Sista dagen på praktiken sen är det helg, UNDERBART! Det betyder att det är Valborg i morgon som betyder supa! Ne men får hoppas att helgen blir lyckad. Nu måsta jag dra så jag inte kommer försent, hehehehehe.
PUSS!

Peace. Love. Rock.

Ännu en torsdag innan helg. Sitter hemma hos Alicia och känner mig ej på topp, dels för att jag är förkyld och sen har jag så mkt att tänka på.. Har hur mkt saker i skolan som måste bli klara med så jag får bort alla 100 IGn jag har.. Har funderingar på att hoppa av men kommer ångra mig som fan, men känner att jag behöver bara bort från allt. Om jag inte ska hoppa av funderar jag på att byta skola, men det är som sagt tankar och inget planerat. Men att pendla suger, och har ingen lust att bo i Uddevalla. Men nu om lite roliga nyheter! Mamma ringde mig igår och sa att hon hade fixat P&L biljetterna till mig och Alicia! Hur jävla underbart är inte det? Trodde ett tag att vi inte skulle komma iväg pga att biljetterna började ta slut. Men nu är allt som det ska, och vi kan åka! :D Kommer bli sjukt nice att dra dit och festa och ha det hur gött som helst! Hoppas bara baby fixar sin biljett snart också så jag kan vara med honom också! Hepp nu orkar jag inte skriva mer, ha det gött så hörs vi när vi hööööörs!
PUSS!

Praktik, din sko!

Första dagen på praktiken klar! Gick galant, jätte kul var det. Får hoppas tiden går lika fort dom andra dagarna. Slutade kl 16:00 gick hem till Alicia och sen drog vi in till stan (skövde) där vi satte oss i solen och käka glass, mummms! Sen har jag inte gjort så mkt mer, spenderar som sagt veckan hos Alicia när det ändå är 3 min till din sko. Nu blir det sängen för min del iaf, godnatt!
PUSS!

Ingen kontroll

Hey
Jag har fuckat upp igen, ja
Jag har ingen kontroll, men 
Det är okej o spåra ur o rensa huvudet på moln


Varför ska det alltid kännas som jag har gjort/gör fel jämt? Jag som måste säga förlåt även om jag inte har gjort något fel.. Alla gör misstag med du tror att du inte gör några, verkar det som..

Glad Påsk!

Igår bar det av till grill/chillfest hos Sara. Gött att komma ut och träffa folket, var ett tag sen det var dom "gamla" dock inte alla var där men men. Sen så drog jag och Alicia hem till henne och sov. Vaknade vid 11 och kände sig rätt go, inte bakis utan förkyld.. haha. Vi låg och dega tills Mamma kom och hämtade mig. Nu sitter jag ute på altanen och tar det lugnt medan jag väntar på att maten ska bli klar, muuums! Juste, GLAD PÅSK på er! Fast tror det är i morgon men alla säger det så aja ^^
PUSS!

- kung av sand

Hallojj på er!
Sitter på altenen med solen i ryggen och kaffe i handen åååh lyssnar på kung av sand. Hur underbart väder som helst! Idag ska jag försöka ta och plugga lite, måste verkligen det (suck). Annars så finns det inte så mkt som händer idag, Alicia kommer sen ikväll. Hoppas på att det blir grillning, hur sugen som helst. Men men vi får se, ha det gött!
PUSS!
Bild från google.se

Hemma

Hemma efter 4 nätter hos Robin, saknar honom redan dock. Åkte med tåget vid 4 och fick vänta 2timmar i Örebro för tåget var försenat men det gjorde inte så mkt, för träffade fina Lollo! Hade inte setts på ungefär två år så var jätte kul. Sen blev det vidare hem. Sitter nu i sängen och kollar runt på tråkiga fb. Får bli en bra film och sängen ist. Natti natt!
PUSS

Stockholm

Igår blev det att åka från Stockholm, lite tråkigt. Men jag åkte inte hem utan vidare till Borlänge/Säter där Robin bor. Ska vara hos honom till söndag, hur underbart som helst. Men men, ska försök fixa fram några bilder från Stockholm sen när jag kommer hem.
Just nu ligger jag i sängen och ska ladda ner alla BB avsnitt som jag har missat. Då har jag något att göra medan älskling är på jobbet till halv 8 :(
Ne nu var ena klart sååååå...
PUSS
Pilarna visar några av ställena vi var på.

born this way

Sitter och väntar på att naglarna ska torka. Sen blir det att packa ner det sista som jag ska ha med mig till Stockholm. För imorgon drar vi! Ska bli super kul hoppas jag. Ska fira systern som fyller 30 idag (11/4) Idag har jag inte gjort så mkt, gått till stan med Alicia osv.(10/4) Men ni får ha det gött nu i veckan!
PUSS!

Casper badar!


What doesn't kill you makes you stronger . .

·Handling betyder mer än ord.

·Sparsamhet är en stor inkomst.

·Ingen kan allt, men alla kan något.

·Ordspråk är inte alltid sanna språk.

·Bättre ett ord före, än tio efteråt.

·Vänlighet är den bästa försäkringen.

·Möt en människa förutsättningslöst.

·En knuten näve kan varken ta eller ge.

·Tala väl är gott, men göra väl är bättre.

·I brist på skäl brukar man undanflykter.

·Lärdom är bra men erfarenhet är bättre.

·Samvaro är den högsta formen av tillvaro.

·Förbanna inte mörkret, utan tänd ett ljus.

.Medgång gör vänner, motgång prövar dem.

·Ingenting är skadligare än ett sorgset sinne.

·Ett gott samvete är den bästa huvudkudden.

·Ett vänligt ord kan hålla en varm hela vintern.

·Början till kunskap är att inse sin okunnighet.

·Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat.

- Hold my hand

Fredag ännu en gång. Har spenderat några dagar hemma hos Therese för att få bort tankarna lite. Hjälper när man har en busig Casper som inte kan sitta stil. Idag blir det att åka hem till mamma och färga Eveline och hennes kompis Lindas hår. Får hoppas att dom blir nöjda! Annars blir det inte så mkt att göra. Inga planer alls förutom att plugga..
Guuuuuud vilken rolig helg! haha ;)

Care inlägg!

Är det inte det ena så är det de andra! Vart hemma i två dagar och bara sovit bort dom. Jag har inget ork alls längre. Mitt humör är nere och jag mår allmänt skit! Min kropp har sagt ifrån nu, jag mår illa spyr och har huvudvärk hela tiden. Men allt är mitt eget fel så vill inte att någon ska tycka synd om mig, för det är JAG som har gjort så jag är här nere. Kan inte tro att det är bara jag som känner så här, men ibland känns det som man är helt själv att ingen förstår en även om man förklarar hur det ligger till.. Bara massa tjat, ingen som klappar en på ryggen och säger att man har gjort bra i från sig utan då är det något annat som är fel. Kanske att ta tag i livet vore något? Men då gäller det att ha det orken och viljan som jag inte har..
PUSS

Åh, ge mig sommar nuuuuuu!


Olle Hedberg

Nu är det söndag igen. Ska man försöka plugga lite tro? Är nog lika bra. Åkte in till Therese och David igår för att hålla David sällskap när Therese och Charlotte skulle ut för att kolla på Olle Hedberg. Det hade tydligen inte vart så mkt folk där så dom drog till Dagnys ist. Haha, stackars olle :( Dom skulle haft 17+ då hade jag garanterat kommit! Jag ville verkligen se honom men denna jävla skitålder säger jag bara. Varför ska man vara 17 för?! Gaaaaah.
Men nästa helg så kanske kanske jag får göra en sak! Ska inte säga vad det är än för än jag är 100% säker att det blir av! Men hoppas hoppas!!! :D Hade ni en bra helg då? :)
PUSS!

Shopping i Göteborg 25/03/11

(Tråkig att vara hemma så kan visa vad jag köpte i Göteborg när jag var där med Rebecka)
Gina tricot -
Bikbok -
Belle shoes -
Sen ett Linne från bling som jag inte orkar ta kort på!

RSS 2.0